Szabó Zsófi rengeteget fogyott, elképesztően sportos lett a válása után. A minap meglepő hozzászólás érkezett az esti futásához közösségi oldalán. Shane Tusup írt neki.

Mit szól hozzá Hosszú Katinka?

Hosszú Katinka exférje Shane Tusup írt gratulációt: „Teljesen lenyűgöztél! Fogalmam sem volt róla, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy! Kihívhatlak valamikor, hogy tudok-e lépést tartani veled?” – írja a HOT! magazin.

Incselkedés

„Kedves tőled! Kapj el, ha tudsz! ” – írta válaszul a házasság béklyóját feladó Szabó Zsófi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hosszú Katinka és a tokiói olimpia

Nem ő az egyetlen, aki felfigyelt Zsófira

Fluor Tomival már többen összehozták a vonzó édesanyát. S bár kezdődő évődésük egy fogadás miatt indult el, Tomi a HOT!-nak őszintén bevallotta, hogy bizony nem lenne ellenére, ha Zsófival egy párt alkothatna.

Józanság

Fluor Tomi azzal is tisztában van, hogy nem egyforma az időbeosztásuk, ráadásul Zsófinak már gyermeke is van.

Ez most egy vallomás

Nem titkolt dolog, hogy nekem tetszik Zsófi. Vegyes jeleket küld: néha zöld, néha piros. Sejtelmeskedik, de benne van a játékban. Én pedig szeretem a játékot – mondta az énekes.

Berki Krisztián a bölcs

Köztudott, hogy a színésznő-műsorvezető korábban Berki Krisztiánnal is egy párt alkotott, ő is véleményt formált: Zsófi azt üzeni az internet alapján, hogy “szabad vagyok”.

Fluort ajánlja

Zsófit meg kell tudni megvettetni, úriemberként kell vele viselkedni: Tominak ez is menne. Szerintem Zsófi Tomival jól érezné magát – mondja Berki Krisztián.

Figyelmeztetés

Az úszóedző viszont kihozná belőle a maximumot, és elindulna az Ironmanen. Fontos viszont, hogy nem játszadozunk gyermekes anyukával! Felelősen kell dönteniük, mert a gyerek lelke nem játék – üzente végül Berki Krisztián.