Az autópálya főváros felé vezető oldalán történt a baleset, a busz vezetője beszorult a roncsba. Lezárták a Budapest felé vezető szakaszt, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy az autóbuszban kizárólag a sofőr utazott.

MTI Fotó/Mihádák Zoltán
MTI Fotó/Mihádák Zoltán

Gödöllő közigazgatási területén, lakott területen kívül az M3 autópálya 31+200 kilométerszelvényében 13 óra 6 perc körül történt a baleset, egy műszaki hibás kamionnak ütközött a busz.

Úgy tudjuk egy mentőhelikopter is leszállt a sztrádán, a sofőr életéért küzdenek, mert láthatóan nem sok maradt a vezetőfülkéből.

A járművek és a mentésben résztvevők a kapaszkodó és a külső forgalmi sávot foglalják el, a főváros felé tartó forgalom a belső sávon halad.

Jelenleg az aszódi és gödöllői tűzoltók próbálják kiszabadítani feszítő-vágó eszközökkel. Az ORFK sajtóügyelete azt közölte, a kamion műszaki hibás volt, a főváros felé tartó forgalom torlódik a baleset miatt.

Sírrablók, aranyékszerek és egy gyermek halála – A gödöllői kastélyban érnek össze a szálak. Klikk ide!

Kiemelt kép: A helyszínen készült fotó – Forrás: Facebook, köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.