Drámai baleset történt szerda délelőtt Budakeszi főutcáján. Egy idős bácsit elütött a kukásautó. Mivel a sofőr nem vette észre az ütközést, a teherautó áthajtott az öregúr testén, szemtanúk szerint derékban félbevágta a bácsit, aki azonnal meghalt. Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia is megszólalt az ügyben, portálunkkal azt közölte, hogy azonnal felülvizsgáltatja a kereszteződés lámpáit, mert szerinte túl sok baleset történik a Fő úton.

Drámai baleset

Ahogy arról az elsők között a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt drámai baleset történt szerda délelőtt Budakeszin. Egy 88 éves bácsi biciklivel akart átmenni a Fő utca egyik zebráján, de állítólag nem vette észre a piros jelzést és az elhaladó kukásautó alá került. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel a biciklivel ment a bácsi

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Áthajtott a férfin

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, a szemétszállító autó magával sodorta, majd áthajtott a férfin. A kukásautó vezetője azt mondta, egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg később.

Métereken át görgette a bácsi testét a kukásautó

Elsírta magát a sofőr

Amikor a sofőr kiszállt az autóból és meglátta, hogy áthajtott egy emberen, elsírta magát. Szemtanúk szerint a bácsi teste gyakorlatilag kettészakadt, mert áthajtott rajta a több tonnás autó.

Tűzoltók is megérkeztek segíteni

Teljes útzár

A helyszínelés órákig tartott, teljesen lezárták Budakeszi Fő utcáját, a buszok is csak a Korányi kórházig jártak, vagyis nem mentek át a városon. Délután 15 óra körül állt helyre a forgalom.

Órákig helyszíneltek

Vizsgálatot indít a polgármester

Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia a baleset után a BudaPestkörnyeke.hu hírportál érdeklődésére elmondta, az önkormányzat mindenben segíti a gyászoló családot. Győri Ottilia szerint a tragédia helyszínén nagyon sok gázolás történt már, ezért haladéktalanul felülvizsgáltatják a lámpák működését.

Ne menjen át senki a piroson

A polgármester hozzátette: sok gyalogos nem veszi figyelembe a piros lámpát, és a tiltás ellenére átszalad az úton. Ezúttal is mindenkit arra kér, közlekedjen körültekintően a Fő utcán, ahol a fél Zsámbéki-medence forgalma áthalad – mondta Győri Ottilia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián