Kiugrott egy ember az egyik óbudai munkásszálló ablakából. A helyszínen rengeteg rendőr és tűzoltó van.

Fenyegetőzött

Egy külföldi munkás fenyegetőzik leugrással a szálló emeleti ablakában. A helyszínen rendőrök, mentők és a tűzoltók is ott vannak – írja a Blikk.

Kiugrott az ablakon

A lap úgy tudja, az illető végül leugrott, majd egy magas tetőre esett, úgy négy emelet magasból. Egyelőre nem tudni, a férfi milyen állapotban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Korábban kollégiumként üzemelt

A BudaPestkörnyeke.hu hírportál úgy tudja, az eset a Kunigunda utcai munkásszállón történt. A szálló korábban kollégiumként működött, határon túli egyetemisták éltek ott.

Vendégmunkásokat szállója lett

Néhány éve azonban megszüntették a kollégiumok, azóta kárpátaljai és erdélyi vendégmunkásokat szállásolnak el az épületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt egy 37 éves férfi

Augusztus 5-én Újpalotán egy tízemeletes panelház hetedik emeletéről Budapesten. A 37 éves férfi nem élte túl a zuhanást.

Tragédia a Havanna lakótelepen

Nemrét írtunk arról, hogy a Havanna lakótelepen, a 10. emeletről kiesett egy idős asszony. Márta néni ablakpucolás közben zuhant a mélybe, ő sem élte túl a balesetet.

Véletlenül esett ki

A baleset után a szomszédok azt hitték, hogy az egyedül élő nő szándékosan ugrott ki takarítás közben az ablakon. Később kiderült, hogy az asszony egy véltelen baleset áldozata lett.

Kizuhant egy másfél éves gyermek

Idén januárban kizuhant egy másfél éves gyermek egy társasház második emeletéről Újpesten. Az anyja próbált rajta segíteni, de a gyerek légzése és keringése is leállt.

Újraélesztette a rendőr

Az elsőként helyszínre érkező kerületi járőrnek, Varga Tibor őrmesternek szerencsére sikerült újraéleszteni a kislányt, akinek állapotát a megérkező mentők stabilizálták, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Kiemelt kép: