Törlőronggyal a kezében találtak rá arra az idős asszonyra, aki tegnap zuhant ki 10. emeleti lakásából a Havanna lakótelepen a tizedik emeletről. Márta nénit ablakpucolás közben érte a tragédia.

Tragédia a lakótelepen

Nem önszántából ugrott ki a 10. emeletről az az idős asszony, aki szerdán halt meg Budapesten, a Havanna lakótelepen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Reggel történt a baleset

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a baleset reggel 7 órakor történt a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. A nő nem élte túl a zuhanást – írta a Bors.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lezárták a környéket

A tűzoltók és a rendőrök mindent lezártak a környéken. Kosaras emelővel próbáltak bejutni a lakásba, ugyanis a nő egyedül volt otthon, az ajtaját zárva találták

Nem lett öngyilkos

Az áldozatot Mártának hívták, tragédiák sora volt az elmúlt egy éve, de barátnője szerint szó nincs öngyilkosságról.

Elveszítette férjét

„Márta idén tavasszal vesztette el a súlyos beteg férjét, de az övén kívül még két urna is volt a lakásában, ugyanis a szeretett kutyusai is ott voltak vele” – mondta Márta néni barátnője.

Imádta a tisztaságot

Az asszony szerint az idős nő méltósággal viselte a gyászt, semmilyen rossz gondolat nem járt a fejében. A rendet és a tisztaságot viszont mindig is imádta. Márta nénire törlőronggyal a kezében találtak rá.

Vizsgálják az ügyet

A BRFK sajtóügyeletese a BudaPestkörnyeke.hu-nak azt írta hogy idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a baleset körülményeit a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Tragédia Biatorbágyon

Szintén szerda reggel tragikus eset történt Biatorbágyon is. Egy idős hölgy ellenőrizte az udvaron lévő víztározót, de sajnos ismeretlen körülmények között belesett.

Beesett a víztározóba

A tárolóban lévő magas vízszint miatt esélytelen volt a kijutása. Az élettelen testét a tűzoltók emelték ki, miután a vízszintet lecsökkentették – írta Facebook oldalán a biatorbágyi polgárőrség.

Kiemelt kép: