Ablaktakarítás közben zuhant ki a tizedikről egy nő Budapesten, aki nem élte túl a tragédiát. Biatorbágyon is halálos baleset történt, ott egy idős nő esett a víztározóba. Sajnos ő is meghalt.

Kizuhant az ablakon

Ablaktakarítás közben, a tízedik emeletről zuhant ki egy középkorú nő szerda reggel Budapesten, a  Havanna lakótelepen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a nő

A baleset reggel 7 órakor történt a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. A nő nem élte túl a zuhanást – írja a Bors.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lezárták a környéket

A tűzoltók és a rendőrök mindent lezártak a környéken. Kosaras emelővel próbálnak bejutni a lakásba, ugyanis a nő egyedül volt otthon, az ajtaját zárva találták.

Tragédia Biatorbágyon

Szintén szerda reggel tragikus eset történt Biatorbágyon is. Egy idős hölgy ellenőrizte az udvaron lévő víztározót, de sajnos ismeretlen körülmények között belesett.

Beesett a víztározóba

A tárolóban lévő magas vízszint miatt esélytelen volt a kijutása. Az élettelen testét a tűzoltók emelték ki, miután a vízszintet lecsökkentették – írja Facebook oldalán a biatorbágyi polgárőrség.

A tűzoltók és a mentők is a helyszínen vannak

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook

Forgalomkorlátozás van

A tragédia Biatorbágyon, a Fűzes utcában történt. Az útszakaszon időszakos forgalom korlátozás van a mentésben résztvevő járművek mozgása miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: tűzoltó és mentő a Biatorbágyi tragédiánál – Forrás: Facebook