Lezuhant egy kisrepülő szombat délután Apostagnál. A pilótát megsérült, a mentők kórházba vitték.

Lezuhant egy kisrepülő

Lezuhant egy vitorlázó kisrepülő a Bács-Kiskun megyei Apostag külterületén, egy mezőgazdasági területre. A rendőrség azt írja, eddig tisztázatlan körülmények közt történt a baleset. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megsérült a pilóta

A baleset következtében a repülőt vezető 56 éves férfi megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Itt történt a baleset

Törökszentmiklósi baleset

Május elején Törökszentmiklósnál, zuhant le egy kisrepülőgép, akkor két ember beszorult a járműbe. A balesetben egy férfi életveszélyesen, egy másik pedig súlyosan megsérült. 

Felszállás után zuhant le

A kisrepülőgép Surjány városrésznél szállt fel, nem sokkal azt követően zuhant le. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten utaztak a gépen

A gépben egy 58 éves törökszentmiklósi és egy 50 éves szolnoki férfi utazott, akik a földbe csapódás következtében súlyosan megsérültek.

Mentőhelikopter is érkezett

Forrás: MTI

Eljárás indult

Az ügyben a törökszentmiklósi rendőrkapitányság a légi közlekedés veszélyeztetése miatt indít eljárást

Kiemelt kép: a Törökszentmiklósnál lezuhant gép – Forrás: MTI