A kislány nagyon megijedt, amikor hátulról beléjük rohant egy Opel mikrobusz, az ő autójuk pedig nekicsapódott egy másik autónak és a bokorban állt meg. A kislánynak nagy szerencséje volt, hogy egy kis ijedtséggel megúszta, nagyobb baj is történhetett volna. Talán ezt érezte, amikor kistestvére kezét szorongatta a baleset helyszínén.

Gyerekkel az autóban

Az angyalföldi Reitter Ferenc utcán egy család Fiat Stilo kombiját törte össze egy figyelmetlen sofőr szombat délután. A Fiatot vezető férfi a Fáy utca után, a Róbert Károly körút felé tartva, az RS bútoráruház parkolója mellett lassított, a hátső ülésen egy kislánnyal, hogy kiengedje a parkolóból épp kitolató Opel Astrát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hátulról csúnyán összetört a Fiat

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A gyermek mögött csapódott be

Az Astra mögött érkező Opel Vivaro mikrobusz vezetője azonban valamiért ezt nem észlelte, és fékezés nélkül a Fiat csomagterébe csapódott, centikre a kislánytól.

Kirobbantak a légzsákok a kisbuszban

Bokorban állt meg

Az ütközés erejét mutatja, hogy a hátba támadott Fiat először a kiengedni szándékozott Opelnek vágódott, majd felugratott a két oldalt elválasztó betonszegélyre, végül a sövényen is átgázolva félig a szembejövő oldal belső sávjában kötött ki.

Két sáv között állt meg

Kórházba vitték

A Fiatból egy férfi utast könnyű sérüléssel szállítottak kórházba, ahol további vizsgálatok, CT és röntgen várt rá. Szintén a Fiatban utazott egy kislány is, aki arra panaszkodott, hogy nagyon megijedt, amikor beléjük rohant az Opel mikrobusz, még egy órával később is megszeppenve fogta a bátyja kezét (őt utólag hozták a helyszínre, nem vett részt a balesetben).

Összenyomódott a kisbusz eleje

Munkások a buszban

A mikrobusz munkásokat szállított, a sofőr és ők sem sérültek a karambol során, mint ahogy a parkolóhelyről kitolató Opel férfi sofőrje és a vele utazó hölgy sem.

Elterelt járatok

A baleset miatt a 30-as, a 30A és a 20E járatok a Keleti pályaudvar felé terelve közlekedtek, nem érintették a Fáy utcai megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK