Nappal operátorként dolgozott egy gyárban, éjszakára azonban halálos veszedelmet hordozó méregkeverővé változott az áldozatait internetes társkeresőkön behálózó szigetszentmiklósi nő. Viktória internetes társkeresőn szerezte partnereit, majd italba kevert mérgekkel bódította el a férfiakat.

Zűrös előélet

Első ránézésre Viktória egy teljesen átlagos nőnek tűnik, senki sem mondaná meg, hogy a hétköznapi külső mögött egy olyan nő lakozik, aki ördögi terveit hideg számítással képes kivitelezni. A nő összeszerelőként dolgozott egy gyárban, anyagi helyzete is átlagosnak mondható, édesanyjával élt közös háztartásban Szigetszentmiklóson.

A nő már korábban is összetűzésbe keveredett a törvénnyel lopás miatt, amiért próbára bocsátották. Emellett bevallotta: régebben kábítószert is fogyasztott. Pszichiáterhez is járt- írja a Bors.

Bíróság előtt

A vöröses-barnás hajú nő kedden állt újra a bíróság elé, a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalótermébe vezetőszáron és bilincsben vezették be. Rezignáltan, érzelmek nélkül, egy rózsaszín szatyort magával hozva foglalt helyet a vádlottak padján: kétrendbeli, életveszélyt okozó testi sértésért és háromrendbeli lopás miatt kell felelnie.

Társkeresőn kereste partnereit

Viktória 2018 szeptemberének elején elhatározta, hogy több internetes társkeresőre is regisztrálja ma­gát. Kamuképet használt, és a nevét Krisztinára változtatta. Így ismerkedett különböző férfiakkal, akikkel randizni kezdett.

Gyula, az első áldozat

Első alkalommal Gyulával találkozott, akivel a margitszigeti szökőkúthoz beszélt meg egy találkát. A férfi vodka-narancsot fogyasztott, míg a nő egy fehéres, zavaros színű alkoholos italt hozott magával. Rábeszélte a partnerét, hogy cseréljenek. Előtte többféle nyugtatót és altatót kevert az italba, amitől a férfi hamarosan elaludt a padon, ahol beszélgettek. Ekkor a nő átkutatta és kirabolta: elvette a mobilját, a készpénzét és a nyakláncát, több mint 150 ezer forintos kárt okozva neki.

Gyula reggel ébredt fel a padon, és nem igazán tudta, hogy mi történhetett vele. Zavart volt, nem emlékezett semmire. Miután hazament, rosszul lett, így felkereste a háziorvosát, aki kórházba küldte. Az orvosok megállapították: mérgezést kapott, és életveszélyes állapotban van.

György, a második áldozat

A nő második áldozata György volt, akinek a lakásán találkoztak. Whiskyt és üdítőt vásároltak, amihez a férfi két átlátszó poharat hozott a konyhából. Ekkor Viktória megkérte, hogy hozzon inkább két bögrét, majd az ital bekeverésekor lekapcsoltatta vele a villanyt.

Mi­után György megitta az italt, szinte azonnal elaludt az ágyon. Ekkor a nő őt is kirabolta: mobilt, készpénzt, eurót és számos ékszert zsákmányolt, több mint félmillió forint értékben. György másnap éb­redt, és ő is életveszélyes állapotban került kórházba.

Attila, a harmadik áldozat

Harmadik alkalommal Viktória egy szórakozóhelyen ismerkedett meg Attilával, ahonnan a férfi lakására mentek. A forgatókönyv ugyanaz volt: mobilt, készpénzt és bankkártyát lopott tőle. Rögvest vásárlásba kezdett az interneten, összesen 4 millió 43 ezer forint értékben próbálkozott, ebből azonban csak 100 ezer forint volt sikeres tranzakció.

Elfogás

Újabb átverésre azonban már nem volt lehetősége Viktóriának. A rendőrök október 3-án egy szórakozóhelyen elfogták a nőt. Elfogása után az ügyről a BudaPestkörnyeke.hu agglomerációs hírportál  is beszámolt, az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Akkor a  táskájában SIM-kártyákat, e-mail-címeket és jelszavakat, valamint vényköteles tablettákat találtak. Azóta is előzetes letartóztatásban van, a bűnösségét nem ismeri el.

Kiemelt kép: illusztráció