Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője is elkapta a koronavírust – Facebook oldalán jelentette be. hogy pozitív lett a tesztje.

“Ezúton értesítek mindenkit, akit illet, hogy elkaptam a koronavírust, pozitív lett a tesztem. Jelenleg enyhe influenzaszerű tüneteim vannak, családtagjaim tünetmentesek. Mától családommal együtt hatósági házi karanténba vonulok. Isten kezében vagyunk. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzanak magukra!” – írta közösségi oldalán a pécsi politikus.

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is hírt adott a politikusok között is tombol a vírus. Mint megírtuk, Orbán Viktor is nagyon közel került ezen a héten a vírushoz, ugyanis hétfőn találkozott Vidnyánszky Attilával, akiről másnapra derült ki, hogy a Covid-tesztje pozitív lett.

Józsefváros polgármestere is beteg, őt kórházban is ápolják

Pozitív lett Pikó András 8. kerületi polgármester koronavírustesztje, erről ő maga számolt be Facebook-oldalán. A polgármestert azóta kórházban ápolják.

Tüdőgyulladásra utaló jelei voltak

Pikó András azt írta, október 23-án délután jelentkeztek nála a tüdőgyulladásra utaló tünetek: száraz köhögés, enyhe láz és néha az elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalom. Kedden aztán kiderült, hogy nincs tüdőgyulladása.

Eddig otthonában gyógyult

A politikus , akinek saját bevallása szerint a „súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott” – eddig otthonában lábadozott, azonban legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint mostanra kórházba került.

A Szent Lászlóban kezelik

„Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal. Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása. Köszönöm nekik, amit értünk tesznek. Rengeteg jó kívánságot, biztatást kaptam az elmúlt napokban. Köszönöm mindenkinek!” – írja legfrissebb posztjában Pikó András.

Varga Judit is elkapta a koronavírust

Néhány nappal ezelőtt Varga Judit, igazságügyi miniszter jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje, ezt ő maga jelentette be a közösségi oldalán.

Koronavírusos lett Tuzson Bence is

Elsőként írtuk meg itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy elkapta a koronavírust Tuzson Bence államtitkár, aki egyben Dunakeszi környékének országgyűlési képviselője is.

Az első fideszes koronavírusos

A Fideszben Hollik István, a párt kommunikációs igazgatója kapta el először a koronavírust augusztus végén. Több politikus is részt vett azon a balatoni partin, ahol Hollik is ott volt, ezért Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs is hatósági karanténba került.

Kuncze Gábor is elkapta a vírust

Kuncze Gábor is elkapta a koronavírust, szeptember végén intenzív osztályon ápolták. Az egykori SZDSZ-es politikus a feleségét látogatta meg a kórházban, valószínűleg ott kaphatta el a vírust. A közösségi oldalára azt írta a volt belügyminiszter, hogy mindenki húzzon maszkot, mert nem finom a Covid!

Kiemelt kép: Hoppál Péter