A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István megfertőződött a koronavírussal. Valószínűleg ez magyarázza azt, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs is hatósági karanténba került, a Balaton-felvidéken néhány nappal ezelőtt közös találkozón vettek részt Hollik Istvánnal.

A balaton-felvidéki partit a Schaller-Boros Ernő kúriájában tartották. Hollik István is ott volt, nála mutatták ki a vírusfertőzést.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az írja a közösségi oldalán, hogy nem volt külföldön, minden szabályt betartott.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Azt is írja, hogy hétfőn rosszul érezte magát, ezért tesztelte magát, sajnos pozitív lett az eredmény – írja Hollik István.

Mivel múlt szombaton részt vettem egy magánrendezvényen a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Ahogy azt nem sokkal ezelőtt megírtuk hatósági házi karanténba került Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes. Ők is jelen voltak azon a magánrendezényen, ahol Hollik István.

A 24.hu információink szerint a partit Schaller-Baross Ernő Balaton-felvidéki kúriáján tartották. Schaller-Baross is Gulyás Gergely minisztériumában dolgozik, nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkári poszton.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának tagja is volt, az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy elhalasztják a hétvégén esedékes rendezvényt, amin Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Kiemelt kép: Hollik István – Forrás: MTI