A BudapestKörnyéke is beszámolt róla, hogy októberben Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahol átkerült az intenzív osztályra is a súlyos tünetei miatt.

Nem lett jobban

Korábban a  LikeNews számolt be róla, hogy sajnos Gjoni eredményei egy hét kórházi ápolás után sem javultak, ezért került az intenzívre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni

23 nap után mehetett haza

A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert kellett szednie.

Folyamatosan kapcsolatban volt a kórházzal

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – mondta a Ripostnak  néhány napja Gjoni.

Vérhígító tablettát kapott

„Most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett a betegségem kezdetén.”

FRISS! Végig fogta a kezét – Hofi Géza özvegye támogatja Sas József feleségét

Nincs szükség több vizsgálatra

Az énekes úgy tűnik, hogy végre megnyugodhat, ugyanis néhány napja az utolsó vizsgálatán az orvosok mindent rendben találták, így már teljesen kigyógyult a koronavírusból – írja a Ripost.

Testedzés is jöhet

Jó hír, hogy Gjoninak már nem kell annyira óvatosnak lennie, így akár a súlyzópadra is felülhet, vagy a futópadot is használhatja.

Már csak egy rossz emlék

” Vidám vagyok, visszanyertem a régi énemet! Most már csak egy rossz emlék ez az egész” – mondta a zenész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni

Kiemelt kép: Delhusa Gjon