Egy fiatal hölgy férfi utassal, egy Peugeot kupéval ment a 13. kerületben a Fáy utcán a Béke utca felé szombat este. A Reitter Ferenc utcához érve megállt az elsőbbségadás kötelező táblánál, mert balról, a Szegedi út irányából érkezett egy autó.

Megérkezett az idős hölgy

Az érkező jármű azonban visszafordult az RS bútoráruház felé, így a Peugeot sofőrje gázt adott és bekanyarodott volna utána, azaz szintén a bútoráruház irányába, ám közben nem vette észre, hogy jobbkéz felől éppen odaér egy idősebb hölgy által vezetett Suzuki WagonR. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört Peugeot

Elkapta a kormányt

A két autó a kereszteződésben egymásnak rohant, az idősebb hölgy elkapta a kormányt és felhajtott a járdára. A hölgy valószínűleg ijedtében elfelejtett fékezni, így először egy parkoló Ford Focus orrát vitte le, aztán nekicsapódott a bútoráruház oldalának.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Repült minden

Kitépte a bolt oldalát

Kitépett a bútoráruház oldalából egy nagy darab hullámlemezt, utána egy szintén parkoló Audi elejét törte össze, végül a lemezt maga előtt tolva a járdára telepített beton virágládáknak csapódott, ezek állították meg végül a Suzukit, habár közben méterekkel odébb repültek.

A Ford eleje is összetört

Sérültek

A Peugeot sofőrje, utasa, valamint a Suzuki vezetője sérült meg, szerencsére egyikük sem szorult be, mindannyian könnyebben sérültek.

Itt a vétkes Suzuki

Vallomás a helyszínen

A helyszínelés időtartama alatt a Peugeot utasait ki is engedték a kórházból, így a sofőr hölgy vallomást tudott tenni a helyszínen. Ő elismerte a vétkességét, azt mondta, a balról érkező, majd visszakanyarodó jármű elvonta a figyelmét, ezért nem vette észre a Tahi utca felől közeledő Suzukit. A helyszínelés ideje alatt a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Fáy utca megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A parkoló Audi is összetört

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK