Saját kertjében termesztette a Gödöllőhöz közeli Bagon a 24 éves férfi a kábítószert. Amikor megjelentek a rendőrök azt kamuzta, neki semmi köze az egészhez, hiszen nem is ott lakik. Végül még a kutyaól alatt is drogot találtak a helyszínelők.

Feljelentették

Valaki feldobta a rendőrségen a 24 éves drogdíler bagi srácot, hiszen a hivatalos rendőrségi közlemény így szól: „A gödöllői zsaruk egy lehetséges, kábítószerrel foglalatoskodó férfiről szóló bejelentést kaptak.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták a férfit

Néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi adatot, hogy november 10-re biztosak voltak benne, merre induljanak. Útjuk egy bagi dűlőben lévő ingatlanhoz vezetett, bementek és elfogták a célszemélyt. 

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Drog a kutyaház alatt

A szemfüles nyomozók a férfi lakásának különböző pontjain végzett kutatáson nem csak a lakásban, de a kutyaházban és az alatt is körülnéztek, nem hiába, több befőttes üvegekben tárolt kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak.

Drograktár a kutyaól alatt

Forrás: Rendőrség

Kannabisz a kutyus helyén

Az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek, köztük delta-9-THC- azonosítható.

Droggal teli üvegeket vesznek ki a kutyaól alól

Forrás: Rendőrség

Panaszt tett

A férfi a mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett, állította, évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár.

Láthatóan jó volt a drogtermés az udvarban

Forrás: Rendőrség

Letartóztatták

Kábítószer gyorstesztje, pozitív értéket mutatott. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett P. Péterrel szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását, melyet a bíróság tegnap elrendelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

KIemelt kép: illusztráció