Szakadékba zuhant egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. A sofőr a helyszínen életét vesztette, két utasa megsérült.

Tatabányánál történt a tragédia

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat este fél nyolckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabányánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszakította a korlátot

Az eddigi adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között jobb oldalon letért az útpályáról, majd a szalagkorlátot átszakítva több métert zuhanva egy szakadékba esett.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a sofőr

A gépkocsiban hárman utaztak. Az autót vezető férfi életét a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni, elhunyt.

A két utas túlélte

A jármű két hölgy utasának egyike súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. Őket a mentők kórházba szállították.

Torlódás van a környéken   

Az autópálya balesettel érintett szakaszán valamennyi sáv járható, torlódásra nem kell számítani.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kislánya várta haza

Két héttel ezelőtt is tragikus baleset történt az M1-es autópályán. Kétéves kislánya várta haza azt a közúti dolgozót, aki az M1-esen halt meg miután a pályamunkások autójába hajtott egy bolgár kamion. A 45 éves férfi korábban kamionsofőrként dolgozott, családja miatt hagyta ott a sok utazással járó foglalkozását. Részletek itt: Tragédia az M1-esen: Felesége és kétéves kislánya gyászolja azt a pályamunkást, akit egy bolgár kamionos gázolt halálra

Ő a 20. áldozat

A férfi és családja a Győr környéki Ásványrárón élt. Az egész falu gyászolja a Közút munkatársát. Ő már a huszadik áldozata a sofőrök figyelmetlenségéből eredő katasztrófáknak.

Ezt is olvasd el!

Ezen a szakaszon zuhant a szakadékba szombat este az autó

Kiemelt kép: illusztráció