Amint arról a Kékvillogó is beszámolt pénteken egy fiatal férfi okozott fennakadást Budapesten, ugyanis a metrósíneken szaladgált.

8 óra előtt történt

Mint megírtuk a metró először háromnegyed nyolc körül állt meg a Stadionok állomásnál. Bár néhány perc múlva elindult újra a szerelvény, de nem ment sokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A síneken rohangált

Az Astoriánál állt meg ezt követően, a hangosbemondó pedig bemondta, hogy az említett fiatalember még mindig a síneken szaladgál.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Ezt közölte a BKK

Mindezek után a BKK azt közölte, hogy a fiatalember az Örs vezér térről indult el a Pillangó utca felé a síneken. Először kivezették, de aztán újra a vágányok közé ugrott. Másodszor is sikerült elkapni, ekkor már átadták a rendőröknek.

Megszólalt a rendőrség

Az ügy kapcsán most megszólalt a rendőrség, honlapjukon közölték: A 21 éves férfi ellen közérdekű üzem működésének megzavarása miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A barátnőjéhez indult

A részletes tájékoztatásból kiderült, hogy a férfi először az Örs vezér téri megállóban lépett a sínekre, a közlemény szerint a barátnőjéhez indult. A biztonsági őrök észrevették a férfit, s kihúzták a sínekről, ám újra felbukkant, akkor már a Pillangó utcanál.

Ittas volt

Az ittas férfi meghallgatásakor azt mondta a nyomozóknak, hogy barátnőjéhez akart eljutni, azért sétált a sínek között. Ellene közérdekű üzem működésének megzavarása miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Miskolcra vitték

Kiderült az is, hogy a férfi ellen az Encsi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt adott ki körözést, ezért őt a Miskolci Rendőrkapitányságra vitték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: 2-es metró – Forrás: BKK