Nem sokkal reggel nyolc óra előtt leállt a 2-es metró, áramtalanítani kellett, ugyanis egy fiatal férfi a síneken rohangált.

Nem ment sokat

Az esetről a Blikk számolt be, mint írják a metró először háromnegyed nyolc körül állt meg, a portál egyik olvasójának közlése szerint a Stadionok állomásnál. Bár néhány perc múlva elindult újra a szerelvény, de nem ment sokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A 2-es metró vonalán történt:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A síneken rohangált

Az Astoriánál állt meg ezt követően, a hangosbemondó pedig bemondta, hogy az említett fiatalember még mindig a síneken szaladgál.

FRISS!

Ezt közölte a BKK

A portál a BKK-tól azt a tájékoztatást kapta, hogy a fiatalember az Örs vezér térről indult el a Pillangó utca felé a síneken. Először kivezették, de aztán újra a vágányok közé ugrott. Másodszor is sikerült elkapni, ekkor már átadták a rendőröknek.

Elfogták a rendőrök:

Illusztráció: BKK

Nem történt tragédia

Az áramtalanítással szerencsére sikerült tragédia nélkül megúszni az esetet, s arra sincs nagy esély, hogy a fiatal férfi visszatér, ugyanis jelenleg a rendőrök gondoskodnak róla. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: 2-es metró – Forrás: BKK