Három hónap után újra találkozott Schobert Norbert a Magyar Légimentő Bázis dolgozóival. Ők voltak azok, akik augusztus 26-án helikopterrel szállították őt a kórházba, miután a kapuban összeesett. A találkozóról készült fotót a cikkünk alján nézheted meg.

Összeesett a kapuban

Ahogy azt itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon az elsők között megírtuk, Schobert Norbi augusztus végén, kutyasétáltatás közben esett össze, sztrókot kapott a kapuban. A fitneszguru élete azon múlott, hogy időben megérkezett a segítség: mentőhelikoptert riasztottak hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Könnyeivel küszködött

A jól végződő eset után Budaörsön, a Bors szervezése alatt jött létre a nagy találkozás Norbi és a megmentésére siető mentősök között. „Nagyon jó érzés, hogy végre meg tudom köszönni, hogy megmentették az életemet”- kezdte könnyeivel küszködve Norbi, majd így folytatta:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ajándékot is vitt nekik

„Reméljük, hogy a jövőben már csak így, ebben a formában fogunk találkozni. Nagyon köszönök nektek mindent, és sok sikert, boldogságot kívánok” – mondta Norbi a bázison felsorakozott mentőtiszteknek, miközben hálája gyanánt ajándékokat is átadott nekik.

Az utcán szállt le a gép

„Májusban az anyósom miatt kellett kijönniük hozzánk, a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült őt megmenteniük. Nekem szerencsém volt, megúsztam. Az utcán szállt le a kanyarban a helikopter, azóta sem jártam ott”– mondta Schobert Norbert a mentősökkel való találkozó során.

Lelassult

A fitneszguru a mostani állapotáról is beszámolt. Mint fogalmazott egy hónapig nem tudta a szavakat, nem jutottak eszébe. „Szerencsére nekem minden visszajött, igaz, lelassultam a történtektől.” – tette hozzá.

Visszavesz a tempóból

Norbi azt is elmondta a lapnak, hogy semmi előjele nem volt a sztróknak, de az is durva, hogy nyoma sincs, hogy volt. Edzés közben gyakran eszébe jut, olyankor mindig visszavesz a tempóból, már nem hajtja magát – mesélte.

Rékának mondták mit kell tenni

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán látható az alábbi kép, ezt írták hozzá: Nem csak a segítségére érkező légimentőknek, az őket riasztó mentésirányítónak is köszönetet mondott Schobert Norbert a napokban, amiért megmentették az életét Augusztusban. Az életmentésről akkor az egész ország olvashatott, arról azonban eddig kevés szó esett, hogy egy fiatal mentésvezető bajtársunk diktálta az életmentő lépéseket a helikopter érkezéséig Rékának, aki így azonnal megkezdte a helyszíni életmentést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a fotó a találkozásról

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL KLUB