Szentendrei otthonukban lett rosszul Schobert Norbi, erről felesége Rubint Réka adott tájékoztatást a közösségi oldalán.

Megszólalt Réka

Réka a posztban azt írta: “Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok! Kérem a tisztelt sajtót, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni, jelentkezni fogok. Megértéseteket köszönöm! Réka” – írta a posztban Réka. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter vitte kórházba

A Bors Norbi rosszulléte kapcsán azt írja: a fitneszgurut mentőhelikopter vitte kórházba.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Itt a teljes poszt:

Norbinak korábban szívműtétje volt

Mint ismert a fitneszguru egy komoly szívműtéten esett át még évekkel ezelőtt, hogy most a mostani rosszulléte ezzel van-e összefüggésben az egyelőre nem ismert.

Életmentő műtét

A tréner még 2012-ben egy életmentő operáción esett át, miután a szívét megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott. Ezért a szervének egy részét ki kellett vágni. Akkor úgy búcsúzott el Rékától, hogy lehet, hogy soha nem ébred fel.

Elbúcsúzott

„Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették – mondta akkor Norbi, akit ha egy nappal később műtenek meg, akkor biztosan nem éli túl ezt a súlyos betegséget.

Réka édesanyja itt halt meg

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt március közepén ugyanitt, a család szentendrei otthonában hunyt el Rubint Réka édesanyja, Zsuzsa, aki azt megelőzően nem sokkal legyűrte a koronavírus fertőzést.

Közösségi oldalán tudatta a szörnyű hírt

Réka akkor a közösségi oldalán osztotta meg, hogy szeretett édesanyja elhunyt, a követők már sejtették, hogy baj van, ugyanis a népszerű személyi edző feketére változtatta a profilképét.

Schobert Norbert is megszólalt akkor

Schobert Norbert nemrég elmondta, mi is történt: Réka elveszítette az édesanyját, akihez hiába érkezett ki gyorsan a segítség, a mentők már nem tudták megmenteni az asszony életét.

Ezt írta a férje

“Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10 perc alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – lehetett olvasni akkor Schobert Norbi oldalán.

Ez is érdekelhet:

Elkapta a koronavírust

Rubint Réka édesanyja karácsony előtt kapta el a koronavírust. Súlyos állapotba került, hosszú heteket töltött kórházban.

Legyőzte a kórt

Végül sikeresen legyőzte a kórt, január végén Réka egy pozitív hangvételű posztot írt. “Annyira, de annyira hálás és boldog vagyok, hogy nincsenek rá szavak. Ma délután ismét meglátogattam Édesanyámat, aki hetekkel ezelőtt még a COVID osztályon fekve, Önmaga árnyéka volt. Az történt, amiben hittem, amiért mindent megtettem és oly sokat imádkoztam …”

Nagyon küzdött, hogy meggyógyuljon

Majd így folytatta bejegyzését: „Édesanyám meggyógyult, csodával határos módon felépült!!! Olyannyira, hogy ma délután egy életvidám, mosolygós szempár fogadott azokkal az energiákkal, amivel mindig is átölelt! Sok fogadalmat és apró célokat tűztünk ki az elmúlt hetekben, ami rengeteget segített Neki abban, hogy legyen miért küzdeni. Ma ismét kitűztünk egy célt, ami bízom benne, hogy rengeteg csodálatos évet fog mèg az Édesanyám életébe varázsolni és ha csak töredékét vissza tudom Neki adni annak a sok szépnek és jónak , amit Tőle ès általa kaptunk, akkor leszek igazàn boldog”.

Két éve halt meg az édesapja

Réka 2019-ben veszítette el édesapját. Imre bácsi hosszas betegeskedés, illetve egy komoly szívműtét után hunyt el.

Szülei újra egymásra találtak

Rubint Réka nemrég arról beszélt, hogy szülei válása mennyire megviselte őt. De édesapja utolsó éveiben visszatalált édesanyjához és szülei boldogan éltek Béla bácsi haláláig.

71 éves volt Zsuzsa néni

Most Zsuzsa néni is elment, 71 éves volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schobert Norbi és Rubint Réka – Forrás: TV2