Szombat délután váratlanul elhunyt Rubint Réka édesanyja. A mentők gyorsan érkeztek ki az idős asszonyhoz, de megmenteni már nem tudták, pedig még egy mentőhelikoptert is hívtak. Zsuzsa nemrég győzte le a koronavírust.

Elhunyt Rubint Réka édesanyja

Szombat délután váratlanul elhunyt Rubint Réka édesanyja. A népszerű személyi edző a közösségi oldalán tudatta a szörnyű hírt a rajongóival. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aggódtak a követők

Rubint Réka feketére változtatta a profilképét, amivel megüzente, hogy elveszítette az édesanyját. Követői azonnal aggódni kezdtek, és nem sokkal később meg is tudták, hogy mi történt.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Schobert Norbert megszólalt

Schobert Norbert nemrég elmondta, mi is történt: Réka elveszítette az édesanyját, akihez hiába érkezett ki gyorsan a segítség, a mentők már nem tudták megmenteni az asszony életét.

Ezt írta a férje

“Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10 perc alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – olvasható Schobert Norbi oldalán.

Mutatjuk a teljes bejegyzést

Elkapta a koronavírust

Rubint Réka édesanyja karácsony előtt kapta el a koronavírust. Súlyos állapotba került, hosszú heteket töltött kórházban.

Legyőzte a kórt

Végül sikeresen legyőzte a kórt, január végén Réka egy pozitív hangvételű posztot írt. “Annyira, de annyira hálás és boldog vagyok, hogy nincsenek rá szavak. Ma délután ismét meglátogattam Édesanyámat, aki hetekkel ezelőtt még a COVID osztályon fekve, Önmaga árnyéka volt. Az történt, amiben hittem, amiért mindent megtettem és oly sokat imádkoztam …”

Nagyon küzdött, hogy meggyógyuljon

Majd így folytatta bejegyzését: „Édesanyám meggyógyult, csodával határos módon felépült!!! Olyannyira, hogy ma délután egy életvidám, mosolygós szempár fogadott azokkal az energiákkal, amivel mindig is átölelt! Sok fogadalmat és apró célokat tűztünk ki az elmúlt hetekben, ami rengeteget segített Neki abban, hogy legyen miért küzdeni. Ma ismét kitűztünk egy célt, ami bízom benne, hogy rengeteg csodálatos évet fog mèg az Édesanyám életébe varázsolni és ha csak töredékét vissza tudom Neki adni annak a sok szépnek és jónak , amit Tőle ès általa kaptunk, akkor leszek igazàn boldog”.

Két éve halt meg az édesapja

Réka 2019-ben veszítette el édesapját. Imre bácsi hosszas betegeskedés, illetve egy komoly szívműtét után hunyt el.

Szülei újra egymásra találtak

Rubint Réka nemrég arról beszélt, hogy szülei válása mennyire megviselte őt. De édesapja utolsó éveiben visszatalált édesanyjához és szülei boldogan éltek Béla bácsi haláláig.

71 éves volt Zsuzsa néni

Most Zsuzsa néni is elment, 71 éves volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rubint Réka és édesanyja – Forrás: Facebook