Fájdalmas szavakkal emlékezett elhunyt édesanyjára Rubint Réka. Zsuzsa néni szombaton lett rosszul a Schobert család szentendrei otthonában. Réka édesanyjához mentőhelikopter is érkezett, de életét már nem tudták megmenteni.

Elhunyt Rubint Réka édesanyja

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szombat délután meghalt Rubint Réka édesanyja. Schobert Norbi felesége a tragédia után most először szólalt meg, elmesélte, hogyan halt meg imádott édesanyja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szentendrei otthonukban halt meg

„Megsemmisültem! Darabjaimra hullottam … a szívem és a lelkem minden darabja sajog, fáj és kétségbeesve üvölt … Tegnap délután az otthonunkban, a karjaimban összeesett és meghalt az Édesanyám!”

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Végignézte Réka tornáját

 „Reggel érte mentem, mint minden szombat reggel, büszkén, mosolyogva végignézte a szombat reggeli tornámat … majd az élő főzésemet … beszélgettünk, nevetgéltünk, terveztük a következő napokat …” – írta Rubint Réka Facebook oldalán.

Mentőhelikopter is érkezett

Majd így folytatta:  …és amikor vittem volna haza összecsuklott és nem tudtuk sem mi, sem az életéért végsőkig küzdő mentősök, mentőhelikopterrel érkező orvos sem megmenteni … Pedig annyi mindent szerettem volna még és még adni Neki! Annyi közös élmény várt még ránk!”

A világ legcsodálatosabb embere volt

„Abban a pillanatban örökre kitépték a szívem egy részét … Ezt a fájdalmat, ezt az űrt SOHA! SEMMI! Nem tudja meggyógyítani és betölteni. A világ legcsodálatosabb és legönzetlenebb Édesanyja ,Nagymamája és Felesége volt! Hálás vagyok, hogy megtanított mindenre! Az életútján keresztül megmutatta nekem azt a mintát, amely szerint élek! Hogy az élet két legfontosabb eleme az önzetlen szeretet és a család! Azt, hogy hogyan legyek olyan ember, mint aki vagyok!” – írta Réka Facebook oldalán.

Édesapja 2 éves halt meg

„A karjaimban tartva köszöntem meg Neki mindent és kértem, hogy szeretgesse meg helyettem is az imádott Édesapàmat” . Réka édesapja 2019-ben hunyt el, súlyos szívbetegségben szenvedett.  

Elkapta a koronavírust

Rubint Réka édesanyja karácsony előtt kapta el a koronavírust. Súlyos állapotba került, hosszú heteket töltött kórházban.

Legyőzte a kórt

Végül sikeresen legyőzte a kórt, január végén Réka egy pozitív hangvételű posztot írt. “Annyira, de annyira hálás és boldog vagyok, hogy nincsenek rá szavak. Ma délután ismét meglátogattam Édesanyámat, aki hetekkel ezelőtt még a COVID osztályon fekve, Önmaga árnyéka volt. Az történt, amiben hittem, amiért mindent megtettem és oly sokat imádkoztam.”

Nagyon küzdött, hogy meggyógyuljon

Majd így folytatta bejegyzését: „Édesanyám meggyógyult, csodával határos módon felépült! Olyannyira, hogy ma délután egy életvidám, mosolygós szempár fogadott azokkal az energiákkal, amivel mindig is átölelt! Sok fogadalmat és apró célokat tűztünk ki az elmúlt hetekben, ami rengeteget segített Neki abban, hogy legyen miért küzdeni. Ma ismét kitűztünk egy célt, ami bízom benne, hogy rengeteg csodálatos évet fog még az édesanyám életébe varázsolni és ha csak töredékét vissza tudom neki adni annak a sok szépnek és jónak, amit tőle és általa kaptunk, akkor leszek igazán boldog”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rubint Réka és Zsuzsa néni – Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala