Agydaganat miatt halt meg múlt héten Delhusa Gjon menye. Nóra egy három hónapos kislány édesanyja. A zenész most arról beszélt, fia feleségének betegsége váratlan volt számukra, semmi előjele nem volt a gyilkos kórnak.

Meghalt Delhusa Gjoni menye

Csütörtökön megírtuk, hogy meghalt Delhusa Gjoni menye. A fiatalasszony egy három hónapos kislány édesanyja volt. A családod és Nóra barátait sokkolta az édesanya halála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Férje közölte a hírt

A szomorú hírt Gjoni fia tette közé felesége Facebook oldalán. „Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este fél kilenckor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje családja és három hónapos kislánya gyászolja”.

Gyors lefolyású betegség

Nóra halála másnapján csak annyi derült ki, hogy egy koronavírusban halt meg, hanem egy gyors lefolyású agresszív kór vette el a fiatalasszony életét.

„Életem szerelme halt meg”

„Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlott minden körülöttem – nyilatkozta a tragédia után a Blikknek a férj.

Agydaganatot diagnosztizáltak nála

Hétfőn menye halálról egy tévéműsorban beszélt Delhusa Gjoni. Az énekes azt mondta, fia feleségénél agydaganatot diagnosztizáltak, mely rövid időn belül a halálát okozta.

Semmi előjele nem volt a betegségnek

Gjoni arról is beszélt, hogy semmi előjele nem volt a betegségnek, nem számítottak rá. Jelenleg rengeteget segít fiának a gyermeknevelésben és a gyász feldolgozásában.

Januárban született Zoé

Maximilien és Nóra másfél évvel ezelőtt házasodott össze. Idén január 15-én született meg kislányuk Zoé. A fiatal édesanya, gyermeke születésének másnapján ünnepelte születésnapját.

Gjoni elkapta a koronavírust

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, több magyar sztárral egyetemben Delhusa Gjon is elkapta koronavírust, ami olyan súlyos állapotot eredményezett nála, hogy összesen 23 napot kellett kórházban töltetnie.

Dalt írt betegségéről

A zenész most arról is beszélt, hogy az új dala, melynek címe Ne mondj goodbye-t, arról az időszakról szól, amikor kórházba került a koronavírus miatt.

Lélegeztetőgépen volt

Delhusa Gjon, mint kiderült,  csaknem egy hét lélegeztetőgépen való élet-halál harc után mégis sikeresen meggyógyult. A betegség előtt folytatott sportos életviteléhez azonban csak lassan tud visszaszokni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: TV2