Agydaganat miatt halt meg múlt héten Delhusa Gjon menye. Nóra egy három hónapos kislány édesanyja. A zenész most arról beszélt, fia feleségének betegsége váratlan volt számukra, semmi előjele nem volt a gyilkos kórnak.

Meghalt Delhusa Gjoni menye

Csütörtökön megírtuk, hogy meghalt Delhusa Gjoni menye. A fiatalasszony egy három hónapos kislány édesanyja volt. A családod és Nóra barátait sokkolta az édesanya halála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Férje közölte a hírt

A szomorú hírt Gjoni fia tette közé felesége Facebook oldalán. „Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este fél kilenckor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje családja és három hónapos kislánya gyászolja”.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Gyors lefolyású betegség

Nóra halála másnapján csak annyi derült ki, hogy egy koronavírusban halt meg, hanem egy gyors lefolyású agresszív kór vette el a fiatalasszony életét.

„Életem szerelme halt meg”

„Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlott minden körülöttem – nyilatkozta a tragédia után a Blikknek a férj.

Agydaganatot diagnosztizáltak nála

Hétfőn menye halálról egy tévéműsorban beszélt Delhusa Gjoni. Az énekes azt mondta, fia feleségénél agydaganatot diagnosztizáltak, mely rövid időn belül a halálát okozta.

Semmi előjele nem volt a betegségnek

Gjoni arról is beszélt, hogy semmi előjele nem volt a betegségnek, nem számítottak rá. Jelenleg rengeteget segít fiának a gyermeknevelésben és a gyász feldolgozásában.

Januárban született Zoé

Maximilien és Nóra másfél évvel ezelőtt házasodott össze. Idén január 15-én született meg kislányuk Zoé. A fiatal édesanya, gyermeke születésének másnapján ünnepelte születésnapját.

Gjoni elkapta a koronavírust

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, több magyar sztárral egyetemben Delhusa Gjon is elkapta koronavírust, ami olyan súlyos állapotot eredményezett nála, hogy összesen 23 napot kellett kórházban töltetnie.

Dalt írt betegségéről

A zenész most arról is beszélt, hogy az új dala, melynek címe Ne mondj goodbye-t, arról az időszakról szól, amikor kórházba került a koronavírus miatt.

Lélegeztetőgépen volt

Delhusa Gjon, mint kiderült,  csaknem egy hét lélegeztetőgépen való élet-halál harc után mégis sikeresen meggyógyult. A betegség előtt folytatott sportos életviteléhez azonban csak lassan tud visszaszokni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: TV2