Meghalt Delhusa Gjoni menye. Nóra egy 3 hónapos kislány édesanyja. A hírt az énekes fia tette közé a Facebookon, a halál okát nem hozták nyilvánosságra.

Elhunyt Gjoni menye

Elhunyt Delhusa Gjoni menye. Nóra három hónapja lett édesanya, ugyanis ekkor született meg az énekes második unokája. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Férje közölte a hírt

A szomorú hírt Gjoni fia osztotta meg közösségi oldalán. „Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésben.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Gjoni fia megerősítette a hírt

Delhusa Gjon másik fia, Philipp a Blikk kérdésére megerősítette a családi tragédia hírét.

Gjoni elkapta a koronavírust

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, több magyar sztárral egyetemben Delhusa Gjon is elkapta koronavírust, ami olyan súlyos állapotot eredményezett nála, hogy összesen 23 napot kellett kórházban töltetnie.

Testvére üzent

“Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdőoxigén szintje 80% alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást” – írta Gjoni testvére akkor a Facebookon.

Vírustagadó volt

Nagy fájdalmakról számolt be. Betegsége előtt vírustagadó volt, majd miután elkapta a fertőzést, egyik napról a másikra vált pokollá az élete.

Ez is érdekelhet

Koronavírus: több, mint 24 500-an haltak meg Magyarországon a járvány kezdete óta, az elmúlt napon 254 fertőzött hunyt el

23 nap után mehetett haza

A zenész végül 23 nap után térhetett haza, de egy ideig azonban mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen betegsége után is többféle gyógyszert kellett szednie.

Megszületett Zoé

Ám végül szerencsére sikerült kigyógyulnia a betegségből, amiben segíthetett az is, hogy megszületett második unokája, Zoé, aki egy kis derűt hozott az életébe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Delhusa Gjoni – Forrás: TV2