A Gödöllői Királyi Kastély Erzsébet királyné karácsonyával, a Kongresszusi Központ a Csík zenekar Összetartozás koncertjével vár. Veresegyházon Katlan Tóni vendéglőjében Palya Bea lép fel, a Pestszentimrei Sportkastélyban retro disco szól hajnalig. Gyerekeknek szól A kis hableány Dunakeszin, a Trafó Houseban lemezbemutató koncert, a Ferencvárosban előszilveszteri stand up kínál kellemes estét.

Erzsébet királyné karácsonya a Gödöllői Királyi Kastélyban

A két ünnep között is érdemes a gödöllői kastélyba látogatni, mert december 28-án Erzsébet királyné karácsonyán megtudhatjuk, hogyan is ünnepelték egykor a karácsonyt a királyi család tagjai. Légy Te is Erzsébet királyné vendége!

Királyi ünnepségek

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Lovarda és kiállítás

A programra megváltott belépőjeggyel aznap látogatható az állandó kiállítás, és a Lovarda. A Dédszüleink ebben jártak c. időszaki kiállításunk ezen a napon is ingyenesen látogatható.

Csík zenekar a Kongresszusi Központban

A koncerten központi jelentőségű az összefogás, az összetartozás érzése, amely fogalmak nekünk, magyaroknak kiemelten fontosak. A Zenekar a koncert felépítésében megemlékezik a békeszerződés okozta generációs traumákról is, melyhez különböző stílusok, szerzők segítségét is igénybe veszik: József Attila és Radnóti Miklós művei, Andrásfalvy Bertalan professzor útmutató gondolatai, a népzene, a táncházmozgalom, valamint Cseh Tamás, Presser Gábor és az LGT muzsikája mind
megidéződnek a koncerten.

Csík Zenekar – “Összetartozás”

Palya Bea Katlan Tóninál

Koncert és büféasztalos vacsora Katlan Tóni vendéglőjében Veresegyházon.

Katlan Tóni Kulturkonyha

A kis hableány Dunakeszin

Andersen klasszikus meséjének bábszínházi változata derűvel, játékos könnyedséggel meséli el a kis hableány tanulságos történetét a Dunakeszi Teátrumban. Az Aranyszamár Bábszínház műsorát 5 éves kortól ajánljuk.

Qiyan dupla lemezbemutató koncert a Trafó Houseban

A qiyanok zenei hagyományaiból kiinduló nagyzenekari projekt tagjai a magyar szabadzenei élet ismert alakjai. A zenekar vezetője és ötletgazdája Ajtai Péter (AMP, Akosh. S. Trió, Baló Project, Geröly Trió, Aram Shelton Quartet, stb.), akinek ez az első olyan formációja, amelynek lemeze a neve alatt jelenik meg.

Retro Show a Pestszentimre Sportkastélyban

Kapunyitás: 19 óra. Fellépnek többek közt a Groovehouse, 21 órától Neoton koncertshow, 23 órától  Dj Lotters I Retro Disco.

Előszilveszteri stand up comedy FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN

Fellépnek: Orosz Gyuri – Magyed – Redenczki Marcsi (Showder) a Ferencvárosi Művelődési Központban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kiralyikastely