Nem hiszed el, ha nem látod! Szenteste napján letolta a nadrágját és bemászott az Auchan halas pultjánál álló pontyos akváriumba egy férfi. Nem úszta meg büntetés nélkül, 50 ezerbe került a meghökkentő mutatványt. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Bemászott a halak közé

A fiatal srác megérkezett a budaörsi Auchan áruházba, egy háztartási létrát letett a pontyok akváriumához, gyorsan letolta a nadrágját, levette a ruháját és bemászott a halak közé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Látta a halaspultos eladó

A halas pultnál dolgozó férfi láthatóan meglepődött, amikor meglátta, hogy a létrán bemászik az akváriumba a fiatal srác, de végül nem tett semmit, vélhetően csak szólt a biztonságiaknak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nyakig ül a halas vízbe

Ezt követően a férfi nyakig beleült a vélhetően jéghideg vízbe, mondott néhány szót és vége is lett ennek a jelenetnek. Ezután egy másik sztori kezdődik, amelynek az a vége, hogy egy pontyot beleenged a Dunába.

Nem volt olcsó

A felvételt a Kretének – Cretins YouTube-csatornán jelent meg, láthatóan kizárólag a heccelésre mentek rá. A mutatvány nem volt olcsó. Idézzük az esemény jegyzőkönyvét: „Nevezett személy az áruház területén alsónadrágra vetkőzött, majd a halaspultál található akváriumba belemászott és fürdött.”

Különös akció

Sajnos az nem derült ki a videóból, hogy egy létrával hogyan lehet simán besétálni az Auchanba úgy, hogy azt egy biztonsági sem veszi észre.

Gyanús videó

Az sem látható a videón, ahogy kimászik a srác és megjelennek a biztonságiak, vagy a rendőrök, nem derül ki valójában ki bírságolta meg. Még az sem kizárt, hogy a videóhoz az Auchan marketingeseinek is köze lehetett, hiszen gyanúsan semmilyen reakció nincs a videóban.

Sok hűhó, semmiért

Ettől függetlenül érdemes megnézni ki az a kretén, aki képes bemászni az Auchanban a pontyok közé, hogy ott lényegében semmit se mondjon, még azt sem, hogy tiltakozom a halak ilyen tartása ellen, vagy éppen azt, hogy milyen jó dolguk van ezeknek a halaknak. Elmondhatta volna, hogy hideg volt-e a víz, nyálkás volt-e, csúszott-e az alja vagy bármit, de nem sikerült neki.

Kretén és kész

Egy igazi öncélú, semmiről sem szóló videó, de mégis az a varázsa, hogy jön egy kretén, aki bemászik a szupermarketben a halak közé, és olyan kretén, hogy ezt követően lényegében semmi sem történik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a kretén videó

Kiemelt kép: részlet a videóból