Döbbenetes részletek derültek ki a szerdai gödöllői gyilkosságról. Katalin, az elkövető, szeretőjét ölte meg, aki gyermekeinek apja volt. Közben a nő házasságban élt.

Távmeghallgatással ülést tartották annak a 39 éves nőnek az ügyében, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy több késszúrással megölte ismerősét, egy 42 éves férfit, majd magára hagyta.

Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket. A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte R. Katalin letartóztatását, és közleményükben döbbenetes részleteket közölt a gyilkosságról.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, három közös gyermekük született.

A férj 2020. januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, a férj is régóta ismerte őt. Ezután R. Katalin sok időt töltött a másik férfinél Gödöllőn, a férj is tudott róla.

2020. március 31-ről április 1-re virradóan is a szeretőnél volt a nő. A férfit a hálószobájában, kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta, ebbe belehalt. A nő aznap este bejelentette tettét a rendőrségnek.

A nő aznap többször visszament a megölt férfihoz, hogy eltüntesse a nyomokat, és több emberrel is találkozott, azt még nem derült ki, kikkel.

Az ügy részletei miatt a bíróság szerint R. Katalin szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné. A bejelentett munkahellyel nem rendelkező nőnél a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért elrendelték letartóztatását legfeljebb május 3-ig. A döntés ellen a nő védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Mihádák Zoltán