Csütörtök hajnalban a 3-as főúton egy Skoda átment a szemközti sávba és frontálisan ütközött a menetrendszerinti Volánbusszal. Egy ember meghalt.

Kiszakadt az autó motorja az ütközéstől

MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt az autó sofőrje

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a sofőr, aki autójával – egyelőre ismeretlen okból – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal január 21-én 5 óra 45 perc körül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ennyi maradt a busszal ütközött Skodából

MTI/Mihádák Zoltán

17 sérült

A 3. számú főúton, Gödöllő külterületén történt közúti közlekedési balesetben az autóbusz sofőrje, valamint a jármű 16 utasa könnyű sérülést szenvedett.

Úgy nézett ki az út, mint egy csatatér

Lezárták az utat

A baleset miatt a rendőrök a forgalmat mindkét irányban Mogyoród irányába terelték. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kigyulladt kamion

Tegnap írtuk meg, hogy kigyulladt egy bálás gyapotot szállító kamion vontatmánya szerda reggel az M1-es autópályán Biatorbágy és Páty közelében. Torlódás volt a közelben. Két napja ugyanitt gyulladt ki egy másik jármű is.

Így égett a kamion az autópályán

Forrás: Facebook/M0-M1-M5-M6-M7 hírek autópálya csoport

Kiemelt kép forrása: MTI/Mihádák Zoltán