Kigyulladt egy bálás gyapotot szállító kamion vontatmánya szerda reggel az M1-es autópályán Biatorbágy és Páty közelében. Torlódás van a közelben. Két napja ugyanitt gyulladt ki egy másik jármű is.

Nagy lángokkal ég

A baleset szerda reggel nyolc óra körül történt a Páty és Biatorbágy közötti Sasfészek pihenőnél. A jármű nagy lángokkal ég. IDE KAPCSOLÓDIK: Sasfészek-tó: Egy zsebkendőnyi vadon az M1-es autópálya mellett

Gyapotot szállított

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy bálás gyapotot szállító kamion rakománya kapott lángra a 16-os kilométernél. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Forgalomkorlátozás

A tűzhöz az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat., az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van.

Az eleje ég a kamionnak

A Facebookon az M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24 nevű csoport egyik tagja készített képet a lángoló kamionról. Látszik, hogy a jármű első fele ég. Köszönjük, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.

Egy másik jármű is kigyulladt ugyanitt

Meglepő, de alig két napja ugyanitt egy másik jármű is kigyulladt, akkor a leállósávon égett az autó, akkor is sikerült megfékezni a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Horrorbaleset

5 napja egy kamion és egy személyautó ütközött Kecskemétnél, mindkét jármű kigyulladt. Az egyik sofőr a helyszínen meghalt. Előző nap pedig egy négytagú család vesztette életét Győrnél, miután kigyulladt az autójuk. A kecskeméti balesetről készült videót ide kattintva éred el.

Frontálisan ütköztek

Vincze-Messzi Adél, a rendőrség sajtóreferense elmondta, az elsődleges információk szerint frontálisan ütközött Kecskemétnél a kamion és a személyautó, utóbbi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Így lángolt a kamion Kecskemétnél

Robbanásokat lehetett hallani

hiros.hu úgy tudja, hogy a tűzoltók is a helyszínen vannak, a kamion teljesen kiégett. Robbanásokat is hallani lehetett. Egy szemtanú elmondta, hogy a személyautó kacsázott az úton, többször áttért a másik sávba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép forrása: Facebook/ M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24 nevű csoport