Négy autó ütközött az M1-M7-es autópálya közös szakaszán az Egér úti kereszteződés közelében, baleset történt a 11-es úton Tahitótfalunál, kicsúszott egy autó Vác közelében, a 12. kerületben pedig villanyoszlopnak csapódott egy autó. Erős melegfront érkezik, ilyenkor a közlekedők könnyen elveszíthetik az önuralmukat, meggondolatlan, agresszív, durva szabályszegéseket követhetnek el.

Négy autó ütközött

Négyes baleset történt kedd reggel az M1-M7-es autópályák közös szakaszán az Egér úti csomópont közelében, a belváros irányában. A helyszínelés idején torlódás alakult ki a környéken.

Baleset Tahitótfalunál is

A 11-es főúton, Tahitótfalu közelében két személyautó ütközött össze. Az Útinform tájékoztatása szerint a 29-es km-nél félpályán halad a forgalom.

Vácnál kicsúszott egy autó

Nem sokkal korábban Rád és Vác között egy Volkswagen Golf csúszott le az útról. A Balesetinfó Facebook csoport tagjai szerint nem történt személyi sérülés.

A 12. kerületben villanyoszlopnak csapódott

Közen most érkezett a Katasztrófavédelem híre, hogy villanyoszlopnak hajtott egy gépkocsi a 12. kerületben a Farkasréti temető felett, a Denevér úton a Szúnyog úti elágazásnál. Az ütközés erejétől az oszlop károsodott, a fővárosi tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre.

Kiégett egy autó az M1-esen

Az M0 M1 M3 M5 M7 Hírek Facebook csoport tagjai hétfő koraeste egy kigyulladt autót kaptal lencsevégre az M1-es autópályán a Sasfészektó lehajtónál.

Jön a melegfront

Az Időkép.hu előrejelzése szerint kedden enyhülés kezdődik, már csak északkeleten tarthat ki az egész napos fagy, máshol 1-7 fokig melegedhet a levegő, reggel több helyen, délután helyenként keleten havazhat.

Megélénkül a szél

A délnyugati szél több helyen megélénkül. Este északnyugat felől vegyes halmazállapotú csapadék érkezik, északkeleten még hó, máshol ónos eső, fagyott eső eshet. Melegfront érkezik.

Ingerlékenységet okoz a melegfront

Melegfront esetén az arra érzékenyek ingerlékenyek, fáradékonyak, kábultak, hevesebbé válhat a szívverésük, emelkedhet a vérnyomásuk és általánosságban csökken a teljesítőképességük – írja az Autószektor.hu.

Durva szabálytalanságok

A közlekedésben melegfront esetén könnyen elveszíthetik az önuralmukat, meggondolatlan, agresszív, durva szabályszegéseket követhetnek el. A tünetek akár már néhány órával a front átvonulása előtt jelentkezhetnek, ezért ilyenkor a szokásosnál nagyobb türelemre, óvatosságra és önuralomra van szükség. 

Aktuális és a várható időjárás Budapesten

BUDAPEST Időjárás

Kiemelt kép: Baleset Tahitótfalunál – Forrás: Facebook/Balesetinfó