Házkutatást tartottak csütörtök hajnalban Lagzi Lajcsi Komáromhoz közeli otthonában. 10 nyomozó jelent meg a mocsai házánál, ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják. A zenész éppen külföldön tartózkodik.

Házkutatás Lajcsinál

Tíz nyomozó csütörtök hajnali 6 órakor házkutatást tartott Galambos Lajosnál, a Komárom melletti Mocsán. A zenészt ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

A zenész a Tatához közeli Mocsán él

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lajcsi nem volt otthon

Lajcsi felesége, Boglárka nyitott ajtót a rendőröknek, ugyanis Lajcsi pár napja külföldre utazott, hogy állítólag ott ünnepelje január 25-én esedékes, 60. születésnapját.

Március 3-án meg kell jelennie a bíróságon

A Blikk információja szerint Lajcsi ellen most sokmilliós áfa-csalás miatt indult nyomozás. Egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de az biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

Több hónapig volt börtönben

Áramlopás miatt Lajcsit 2016 őszén, hónapokig tartó lehallgatás után, bilincsbe verve vitték el a nyomozók otthonról, és több hónapig letartóztatásban volt.

Ez is érdekelhet

“Vérbosszú, halálbüntetés” – ezt üvöltözik a halálra késelt 19 éves fiú rokonai a 9. kerületi gyilkosság helyszínén

Állítólag koronavírusos volt

A közüzemi lopás ügyében éppen a múlt héten lett volna egy tárgyalása, amelyen Lajcsi nem jelent meg. Azt állította magáról, hogy pozitív lett a koronavírus gyorstesztje. Pár nap múlva már azt mondta, hogy a PCR tesztje, amely sokkal pontosabb eredményt ad mint a gyorsteszt, negatív lett. Emiatt napolták el a tárgyalását március 3-ra.

Nem először maradt el Lajcsi tárgyalása

Szeptemberben, az egyik tárgyalásának szünetében, Lajcsi infarktusra utaló jeleket produkált, így akkor is el kellett halasztani a tárgyalást. A zenészt egyébként 30 millió forintos közműlopással vádolják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva érheted el.

Lagzi Lajcsi

Eredeti neve Galambos Lajos, Budapesten született 1961. január 25-én. Zenei karrierjét 1984-ben utcazenészként kezdte. Soroksáron végezte el az ének-zenei általános iskolát, majd a Zeneművészeti Egyetemen trombitaművészi és zenetanári diplomát szerzett. A TV2 1997-es indulásakor robbant be a sztárvilágba az évekig nagy sikerrel futott a Dáridó című mulatós műsorával. Lajcsinak három gyermeke van, úgy tudjuk nem él együtt a feleségével.

Kiemelt kép: Lagzi Lajcsi – BPK-montázs, Lajcsi fotójának forrása: Youtube/LifeTV