Gyilkosság történt a Budapesten a 9. kerületben. Egy 19 éves fiút szúrt halálra egy 20 éves férfi. Az áldozat édesanyja összeomlott, a rokonok nagyon dühösek. Szerda este a közeli benzinkúton gyülekeznek.

Halálos késelés

Halálos késelés történt a 9. kerületi Telepy utca 4-ben. Az áldozat 19 éves, gyilkosa 20 éves. A halálra szúrt férfi állítólag nem volt ismeretlen a hatóságok előtt.

Elfogták az elkövetőt

A késelőt nem messze a gyilkosság helyszínétől, a Márton utcában fogták el a rendőrök.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az áldozat édesanyja összeomlott

A rendőrök, amikor közölték a kordonon kívül álló édesanyával és családtagokkal, hogy a fia meghalt, összeomlott. Az édesanya a földre vetett magát és azt kiabálta: „meghalt, meghalt”.

A mentősök nyugtatták az édesanyát

A mentősök próbálták megnyugtatni és felsegíteni a hideg földről. Perceken belül több szomorú, ám annál indulatosabb rokon és barát gyűlt össze.

Vérbosszút kiáltottak

A gyilkosság után a rokonok dühösen, vérbosszút és halálbüntetést kiabálva gyülekeztek a környéken.

A benzinkútnál egyre többen lettek

A BudaPestkörnyeke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója azt jelentette, hogy a rokonok a közeli benzinkúton gyülekeztek, velük szemben egy rendőrsorfal áll. Ez látszik az alábbi képen is.

Rendőrök vigyázzák a rendet

Női sikoltozás

Egy nő, vélhetően az áldozat családjának tagja, az autómosó falát ütötte és közben üvöltözik. Társai megpróbálják lefogni.

Megérkeztek a helyszínelők

A gyilkosság helyszínére nem sokkal később megérkeztek a helyszínelők, az áldozat még a helyszínen volt. A ház lakói azt mondták, hogy a gyilkos szíven szúrta a 19 éves fiút.

Dolgoznak a helyszínelők

Az orvosi ügyelet is megérkezett

A helyszínelők után az orvosi ügyelet is megérkezett a Telepy utcába, vélhetően valaki rosszul érezte magát.

Kiemelt kép: helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián