Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Vajna Timi: “Nincsenek normális férfiak”

Andy Vajna özvegye egy kórházból posztolt közösségi oldalán, lesújtó véleményt fogalmazott meg.

Egészségügyi intézményben járt

Vajna Tímea nemrég egy kórházban tartózkodott. Instagram oldalán egy story formájában osztotta meg véleményét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta a médiaszereplő

“Órákig tartó várakozások… A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak. Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú” – írta Vajna Tímea. A story néhány órán keresztül érhető el ide kattintva.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szakíthatott párjával

Vajna Timi férje, Andy Vajna halála után összejött egy Zoltán nevű férfival. A titokzatos férfi kilétére nem derült fény, ám a közös képek eltűntek Vajna Tímea oldaláról. Mindebből és a mostani posztjából arra lehet következtetni, hogy jelenleg egyedülálló.

Ezek is érdekelhetnek!

Nemrég betörtek hozzá

Karácsonykor betörtek Vajna Tímea házába. A híresség akkor egy videót és több képet is feltöltött az elkövetőkről. Azt remélte, hogy a felvételek segítségével sikerül elkapni a bűnözőket.

Nem tartózkodott otthon

A bűnözők akkor törtek be hozzá, amíg otthonától távol volt. Legalább hárman voltak az elkövetők a kamerák felvételei alapján.

Mindent felvett a kamera

Elsőként egy férfi lépett be Vajna Timi lakásába, ezután fel is kapcsolta a villanyt. Kinyitott egy szekrényt, majd sietve egy másik szobába ment.

Átkutatták a házat

A betörők alaposan átkutatták a házat. Az egyikük egy kisebb dobozt vett magához. A másik pedig egy nagyobb tárgyat cipelt magával, úgy távozott.

Egy fehér színű autóval hajtottak el

A felvételek alapján egy Toyota márkájú gépkocsiba ültek a betörők, majd úgy léptek olajra. A kamera azonban rögzítette a jármű rendszámát.

Maszkban voltak a bűnözők

A betörők mindegyike eltakarta az arcát, hogy megnehezítse a nyomozók munkáját. Kezükön kesztyű volt, hogy ne hagyjanak ujjlenyomatot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: Instagram

Exit mobile version