A többszörös arany- és platinalemezes magyar énekes, zenész szabadidejében rajzol és fest.

Hasznosan tölti a szabadidejét

Kozso Hajdú Péternek árulta el a Frizbi TV pénteki adásában, hogy rendkívül sikeresnek számít a festés tekintetében. Képei igen kelendőek, és legalább 5 millió forintba kerülnek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rengeteg pénzt keresett festményeivel

Kozso elárulta, hogy több mint ezer képet értékesített eddig. Komoly cégek is vásároltak tőle. Eddig több mint 5 milliárd forint bevétele származott ebből a tevékenységből, írta meg a Metropol.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Most is egy kiállítás szervezésén dolgozik

Az énekes elárulta, hogy éppen egy nagy kiállítás szervezésén tüsténkedik. Sok helyen vannak kiállításai. Nemrég volt Szingapúrban, de Honkongban, Manchesterben és Párizsban is megcsodálhatta már a képeit a nagyközönség.

Ez a sikerei kulcsa

A műsorban elmondta Kozso, hogy rendkívül komoly festményeket készít. Kifejtette, hogy japán tussal nem sokan tudnak szép festményeket készíteni. Neki megvan a saját stílusa.

A szülei vágyát teljesíti

Kozsót a szülei képzőművésznek szánták, az első komoly képét három évesen festette. Az alkotói kedv akkor született benne újjá, amikor 2011-ben felépült egy kisebb agyvérzésből.

Ezek is érdekelhetnek!

Korábban megjárta a börtönt

Ahogyan azt tavaly év végén megírtuk, 39 napot kellett börtönben töltenie Floridában Kozsonak. Mivel több mint egy hónapig a gyógyszereit is megtagadták, pert indított az énekes az Egyesült Államok kormánya által megbízott biztonsági cég ellen.

A zöld kártyájával volt probléma

Miután belépett az Egyesült Államokba, kiderült, hogy valami probléma volt a zöld kártyájával. Tévedésből a kemény bűnözők közé tették, ám később áthelyezték. Végül egyezség született, és Kozso ejtette a pert.

Korábban már megbüntették

Egy évvel ezelőtt írtuk meg, hogy közel 2 millió forintot volt kénytelen kifizetni, miután elítélte a bíróság áramlopás miatt. A zenész régi teázójának üzletvezetője mondta el, hogy Kozso hogyan jutott illegálisan áramhoz.

Ez volt a módszere

A Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban egy ismeretlen személy átalakította a villany fogyasztási mérőóráját. Ezzel 1,7 millió forintos kárt okozott az áramszolgáltatónak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kozso – Forrás: Facebook