A közösségi oldalára töltött fel egy videót és több képet is a betörés kapcsán, az egyik fontos bizonyítékul szolgálhat.

Nem volt otthon

A magyar híresség nem volt otthon, amikor ismeretlen személyek behatoltak a házába. Legalább hárman lehettek, legalábbis a biztonsági kamerák felvételei alapján ennyien mentek be az otthonába. Elképzelhető, hogy voltak még segítőik a betörőknek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem találkozott a betörőkkel

Vajna Tímea megúszta a találkozást a bűnözőkkel. A férfiak ugyanis akkor látogattak hozzá kéretlenül, amíg a híresség éppen Aspenben volt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A kamerák mindent rögzítettek

A ház biztonsági kamerái felvették, mi történt. Először egy férfi lépett a magyar sztár otthonába, majd rögtön felkapcsolta a villanyt. Ezután kinyitott egy szekrényajtót, majd egy másik szobába sietett.

Két társa is megjelent

A betörő két társa addig a ház többi részét kutatta át. Az egyiküknél egy kisebb doboz volt. A házba elsőként bejutó férfi egy nagyobb tárggyal a hóna alatt távozott.

Megriadtak a háziállatok

Az egyik házban tartózkodó macska felfigyelt a zajra. Amikor észlelte az ismeretleneket, megtorpant és menekülőre fogta. Ezután megjelent egy másik macska is, de ő már csak a betörők távozása után merészkedett elő.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy fehér autóval távoztak

A betörők egy fehér színű Toyotával hagyták el a tett helyszínét. A biztonsági kamerák alapján látszik a jármű rendszáma is. Ez egy olyan bizonyíték lehet, ami alapján megindulhat a nyomozás.

A betörők álcázták magukat

A bűnözők arcát maszk takarta, hogy ne lehessen felismerni őket. Fejükre kapucnit húztak, kezükön pedig kesztyűt viseltek. Mivel azonban az autójuk rendszámát nem takarták el, így egyáltalán nem biztos, hogy megússzák a dolgot.

Vajna Tímea bízik a rendőrökben

A sztár a közösségi oldalára feltöltött egy rövid videót az eseményekről és három képet is. Az esetet bárki megnézheti, ha ide kattintasz. A bizonyítékok csak 24 óráig érhetők el a nyilvánosság számára, azokat Vajna Tímea cikkünk közzététele előtt 10 órával tette közzé.

Ez a közösségi média veszélye

A rendőrök már korábban felhívták a figyelmet arra, nem jó ötlet a nyaralás alatt posztolni. A rossz szándékú személyek figyelmét felkeltheti, ha megtudják, egy ideig nem tartózkodunk otthon. Szerencsésebb a nyaralásról készült felvételeket utólag megosztani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: TV2