Andy Vajna özvegye egy kórházból posztolt közösségi oldalán, lesújtó véleményt fogalmazott meg.

Egészségügyi intézményben járt

Vajna Tímea nemrég egy kórházban tartózkodott. Instagram oldalán egy story formájában osztotta meg véleményét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta a médiaszereplő

“Órákig tartó várakozások… A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak. Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú” – írta Vajna Tímea. A story néhány órán keresztül érhető el ide kattintva.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szakíthatott párjával

Vajna Timi férje, Andy Vajna halála után összejött egy Zoltán nevű férfival. A titokzatos férfi kilétére nem derült fény, ám a közös képek eltűntek Vajna Tímea oldaláról. Mindebből és a mostani posztjából arra lehet következtetni, hogy jelenleg egyedülálló.

Ezek is érdekelhetnek!

Nemrég betörtek hozzá

Karácsonykor betörtek Vajna Tímea házába. A híresség akkor egy videót és több képet is feltöltött az elkövetőkről. Azt remélte, hogy a felvételek segítségével sikerül elkapni a bűnözőket.

Nem tartózkodott otthon

A bűnözők akkor törtek be hozzá, amíg otthonától távol volt. Legalább hárman voltak az elkövetők a kamerák felvételei alapján.

Mindent felvett a kamera

Elsőként egy férfi lépett be Vajna Timi lakásába, ezután fel is kapcsolta a villanyt. Kinyitott egy szekrényt, majd sietve egy másik szobába ment.

Átkutatták a házat

A betörők alaposan átkutatták a házat. Az egyikük egy kisebb dobozt vett magához. A másik pedig egy nagyobb tárgyat cipelt magával, úgy távozott.

Egy fehér színű autóval hajtottak el

A felvételek alapján egy Toyota márkájú gépkocsiba ültek a betörők, majd úgy léptek olajra. A kamera azonban rögzítette a jármű rendszámát.

Maszkban voltak a bűnözők

A betörők mindegyike eltakarta az arcát, hogy megnehezítse a nyomozók munkáját. Kezükön kesztyű volt, hogy ne hagyjanak ujjlenyomatot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: Instagram