Nyilatkozott a tragikus körülmények között elhunyt budapesti fitneszedző haláláról a volt párja. A férfi hangsúlyozta: Zsuzsa még a szót se szerette, szóval biztos, hogy nem szelfizett. A nő a szemtanúk szerint a tájat akarta megörökíteni, akit eközben egyedül hagytak társai.

Döbbenetes tragédia

Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt, döbbenetes tragédia történt nemrégiben Jordániában, egy magyar nő zuhant a mélybe, az életét már nem lehetett megmenteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fitnesztrénerként dolgozott

Kozma Zsuzsa fitnesztrénerként dolgozott, Fittmóka néven lehetett rátalálni a közösségi oldalon, posztjainak tanúsága szerint pedig gyerekeknek és időseknek egyaránt rendszeresen tartott tornákat. A fiatal nő szentül hitte, hogy mozgással és tudatos táplálkozással hosszú-hosszú éveken át megőrizhetjük az egészségünket. Neki azonban egy szörnyű baleset miatt nem adatott meg a hosszú élet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jordániában történt

A fitnesztréner Jordániában tartózkodott, amikor egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette. Az első hírek arról szóltak, hogy Zsuzsa egy szelfit készített magáról, azonban a szikla szélén, amin állt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Budapesten élt

Kozma Zsuzsa egyébként Kisvárdán született, ám már évek óta Budapesten élt, halálhírét egy közeli ismerőse is megosztotta a közösségi oldalon. A bejegyzés alatt százával kezdtek el özönleni a részvétnyilvánítások, a kommentelők értetlenül állnak a tragédia híre előtt. Persze a legtöbben arról érdeklődnek, mi is történt pontosan, a posztoló egy válaszban ezt is leírta.

Ez történhetett

Zsuzsa úgy tudni Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, azonban egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A nő állítólag ekkor mászott fel egy sziklára, ahol lótuszülésben készített magáról egy képet, amikor azonban felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Várnak, hogy hazahozhassák

Az idő múlásával nemhogy tisztulnának az eset körülményei, inkább egyre több a kérdőjel a fitneszedző gyászoló fiában. A Blikknek nyilatkozó fiú elmondta, még vizsgálják a baleset körülményeit Jordániában, ők pedig arra várnak, hogy szeretett édesanyját hazahozhassák.

A napfelkeltét akarta megörökíteni

Zsuzsa volt párja szakításuk óta is egyik legjobb barátja volt a sportolónak. Úgy tudja, a fitneszedző a napfelkeltét akarta megörökíteni, mielőtt több mint 10 métert zuhant a mélybe. A családja most a felelősöket keresi.

Kibillent az egyensúlyából

„Zsuzsa levált a csoportról és átmászott egy másik területre. Ott látták, úgy 100-150 méterről, hogy egy sziklán ül. Utána azt is, hogy felállt, kibillen az egyensúlyából és leesik” – mondta a férfi, aki cáfolta, hogy szelfizés közben vesztette volna életét a fitneszedző.

„Biztos, hogy nem szelfizett!”

„Zsuzsa még a szót se szerette, szóval biztos, hogy nem szelfizett. Én nem is tudok róla, hogy lenne szelfis képe. Szerintem nincs is. Ő mindig, ha fényképezett, akkor a tájat fotózta és hogyha ő róla készült fotó akkor vagy fotósok csinálták vagy mindig megkért valakit, hogy fényképezze le” – tette hozzá teljes meggyőződéssel a Tényeknek 

Élete volt a sport

Zsuzsanna imádott utazni és sziklát mászni. Rengeteg fotót is posztolt ezekről, mellette élete volt a sport. Ő maga indította a FittMóka nevű programot, melyben gyerekeknek tartott edzést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció