Egy szörnyű, agresszív betegségben halt meg Delhusa Gjoni menye. A halálos kór néhány nap alatt végzett Nórával. A zenész fia és felesége határtalan boldogságban élt, miután január 15-én megszületett első közös gyermekük, Zoé.

Meghalt Delhusa Gjoni menye

Csütörtökön megírtuk, hogy meghalt Delhusa Gjoni menye. A fiatalasszony egy három hónapos kislány édesanyja volt. A családod és Nóra barátait sokkolta az édesanya halála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Férje közölte a hírt

A szomorú hírt Gjoni fia tette közé felesége Facebook oldalán. „Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este fél kilenckor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje családja és három hónapos kislánya gyászolja”.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Agresszív betegség

Nóra nem koronavírusban halt meg, hanem egy agresszív, gyors lefolyású betegség vette el az életét.  A szörnyű betegség néhány nap alatt gyűrte fiatal szervezetét.

„Életem szerelme halt meg”

„Nagyon friss még, az életem szerelme halt meg, akivel az egész jövőmet terveztem, összeomlott minden körülöttem – nyilatkozta a tragédia után a Blikknek a férj.

Özönlenek az üzenetek

„Drága Macókám, összetört a szívünk. Pedig annyira bizakodtunk, mert ilyen nem történhet meg… Felfoghatatlan veszteség és tragédia, ami mégis megtörtént, egy borzasztó igazságtalanság… Tudod, mindenben, bármikor, egész életedben számíthatsz rám! Sosem feledjük Nórit!” – írta egy közeli ismerős a közösségi oldalon.

Januárban született Zoé

Maximilien és Nóra másfél évvel ezelőtt házasodott össze. Idén január 15-én született meg kislányuk Zoé. A fiatal édesanya, gyermeke születésének másnapján ünnepelte születésnapját.

Gjoni nagyon örült unokájának

„Még ők is ismerkednek ezzel a kis élettel, még ők is rácsodálkoznak, hogyan kell fogni. Rácsodálkozott a kismenyem, hogy megfogtam a kisbabát és azonnal mindent pontosan tudtam” – mondta még március elején nagy örömmel Delhusa Gjoni.

Hazaindult családjához

Maximilien féltestvére, Philipp Németországban él, ám azonnal hazaindult, hogy gyászoló testvére mellett lehessen a legnehezebb pillanatokban.

Gjoni másik fia hazaindult

„Most tudtam meg fél órája a szörnyű hírt, már a kocsiban ülök és hazafelé tartok” – mondta a Blikknek Philipp, aki akkor még a családdal sem tudott beszélni a részletekről.

Gjoni elkapta a koronavírust

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, több magyar sztárral egyetemben Delhusa Gjon is elkapta koronavírust, ami olyan súlyos állapotot eredményezett nála, hogy összesen 23 napot kellett kórházban töltetnie.

Megszületett Zoé

Ám végül szerencsére sikerült kigyógyulnia a betegségből, amiben segíthetett az is, hogy megszületett második unokája, Zoé, aki egy kis derűt hozott az életébe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Delhusa Gjon – Forrás: TV2