Elhagyta a Szent László Kórházat Pataky Attila. Az Edda frontembere koronavírus tünetekkel került be az egészégügyi intézetbe. Zenésztársa, Gömöry Zsolt, azonban továbbra sincs jól.

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, Pataky Attila múlt héten került a Szent László Kórházba, miután magas lázzal küzdött. Emiatt egy tévéfelvételt is le kellett mondania.

„Attila sokkal jobban van, már el is hagyhatta a kórházat. Túl van a nehezén, itthon lábadozik – mondta  a Ripostnak Pataky Attila felesége.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Orsolya azt is megerősítette, hogy az Edda frontembere elkapta a koronavírust, jelenleg budajenői otthonában lábadozik.

„Természetesen még beletelik egy kis időbe, amíg Attila visszanyeri az erejét, de már nincsenek komoly fájdalmai, a hangulata is egyre jobb. Azt hiszem, túl vagyunk a nehezén” – mondta Orsolya.

A felesége szerint a rajongóktól kapott sok-sok pozitív üzenet is segített abban, hogy Pataky Attila már sokkal jobban van.

Gömöry Zsolt még kórházban van

Hétfőn írtunk arról, hogy az Edda billentyűsét a Korányi kórházban kezelik. Gömöry Zsolt azt nyilatkozta, hogy nagyon nincs jól, a laboratóriumi vizsgálatok gyulladást mutattak ki a szervezetében, így még legalább 3 hétig kórházban marad.

Kiemelt kép: Pataky Attila – Forrás: TV2 Csoport