Felüthette a fejét a koronavírus az Edda együttesben. A Szent László kórházban ápolják Pataky Attilát, az Edda egyik tagja karanténban van, de mások is koronavírusra utaló tüneteket produkáltak.

Az Edda több tagja is lebetegedett az elmúlt napokban. Pataky Attilát jelenleg a Szent László kórházban ápolják. A Budajenőn élő zenész egy hete lemondott egy tévéfelvételt. Akkor azt nyilatkozta, hogy megfázott, magas láza van.

EZ IS ÉRDEKELHET! Rudolf Péter kitiltotta Eszenyit a Vígszínházból

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

„Nagyon nem vagyok jól, persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez – mondta Pataky Attila a Blikknek.

Az Edda együttes tagjai közül Pataky Attila van a legsúlyosabb állapotban, a Blikk úgy tudja, a zenész koronavírusos lett.  Az ő esetében különösen aggasztó lehet a egy fertőzés, mivel korábban több súlyos betegségen is átesett már és fél évvel ezelőtt arról is beszélt, hogy korábban kigyógyult a rákból.

ELKÉPESZTŐ! Kiakadtak az orvosok: Durván megváltozott az emberek hozzáállása a koronavírus járvány tavaszi hulláma óta

Az együttes másik tagja, Kicska László pedig karanténba került. Gömöry Zsolt sincs jól, bár ő otthonában lábadozik.

„Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell” – mondta az együttes billentyűse.

Pataky Attila fia, aki szintén zenész, a múlt vasárnapi koncertjét is lemondta, elképzelhető, hogy kontaktszemélyként ő is karanténba kényszerült.

Kiemelt kép: Pataky Attila – Forrás: Fem3