Nem javul Gömöry Zsolt állapota, akit a Korányi kórház Covid osztályán kezelnek. A zenész még hetekig kórházi kezelésre szorul, egy hete jelentkeztek nála a súlyos tünetek.

Egy hete került az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket gondozó osztályára Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse. Pataky Attilát akkor már a Szent László Kórházban kezelték, a zenész nem volt valami jó állapotban. Kicska László, az Edda másik tagja szintén gyengélkedett, de ő az otthonában lábadozik a mai napig.

A BudaPestkörnyeke.hu itt és itt írt a Edda együttes tagjainak betegségéről.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

„Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok” –mondta a Blikknek Gömöry Zsolt.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Hófehér ruhában, koronával a fején temetjük el Kirát” – megszólalt a Szegeden halálra gázolt 6 éves kislány édesanyja

„Egy hét után is ramatyul érzem magam. Az egyetlen, amiben kis előrelépés tapasztalható, hogy nappal már nincs olyan borzasztóan magas lázam. Már csak hajnalra szoktam belázasodni, de az kezelhető. A laboreredményeim viszont eléggé elmásztak negatív irányba. Sőt, amióta múlt hétfőn bejöttem, a duplájára nőtt a CRP-értékem, ami a gyulladásos állapot mértékét” – mondta az Edda billentyűse.

Gömöry Zsoltnak fogalma sincs, hogy hol kaphatta el a koronavírust. Egy biztos, nem családon belül fertőződött meg, mert ők jelenleg is tünetmentesek. A zenész nehezen viseli, hogy személyesen nem tud találkozni a feleségével és 3 gyermekével.

Hogy Pataky Attila, akit a Szent László Kórházban kezelnek, most milyen állapotban van, azt Gömöry Zsolt nem tudta megmondani.

Sok sztár kapta el a koronavírust

Vasárnap jelentette be Pély Barna, hogy az ő tesztje is pozitív lett. Király Linda is átesett a betegségen. A múlt héten derült ki, hogy Polyák Lillát is megfertőzte a vírus,  illetve Liptai Claudia is elkapta a betegséget. Liptai Claudia itt mesélt arról, hogy milyen nehezen viseli a betegséget.

Kiemelt kép: Gömöry Zsolt