Hétfő este különös baleset történt a 11. kerületben. Egy menetrend szerint közlekedő busszal ütközött egy kocsiszínbe tartó villamos. Mindkét sofőr azt állítja, neki volt szabad jelzése. A villamos felszántotta a busz oldalát, de a busz oldalára ragasztott TV2-es plakát is kapott, ezen szerepelt a Nagy ő című műsor sztárja.

Kanyarodott a busz

Hétfő este egy menetrend szerint közlekedő, Volvo 7700 típusú 7-es jelzésű busz igyekezett a Bartók Béla úton a Karolina út felé. A kereszteződéshez érve, a buszt vezető férfi állítása szerint szabad jelzésen megkezdte a balra kanyarodást a Tétényi útra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Odaért a villamos

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a busz kanyarodása közben, odaért a vele  párhuzamosan, nem menetrend szerint közlekedő 2-es jelzésű villamos, amely éppen a Kelenföldi kocsiszínbe tartott.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Villamos és busz ütközése

Szabad jelzés

A villamost vezető hölgy szerint neki is szabad jelzést mutatott a lámpa, így továbbhaladt a kocsiszín irányába, majd azzal a lendülettel az előtte bekanyarodó csuklós busz bal oldalának csapódott.

Végigszántotta a busz oldalát

Felszántotta egymás oldalát a két jármű

Szerencsére a szerelvény nem siklott ki, viszont a busz egyik bal oldali ablaka betört, a karosszéria végig behorpadt, a villamos oldalára ragasztott TV2-es plakáton szereplő sztár pedig megkarcolódott.

A TV2-es plakát sem úszta meg

Pótlóbuszok

Személyi sérülés a szerencsének köszönhetően egyik jármű fedélzetén sem történt, illetve a két vezető sem sérült meg. A 19-es és 41-es villamosok helyett egy órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek a Móricz Zsigmond körtér és a kelenföldi végállomás között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket se hagyd ki:


Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK