Elhunyt Palik László 87 éves édesapja. Marsi Anikó férje ezt a Youtube-on jelentette be. “Mindannyian fel vagyunk rá készülve, ezért mindannyiunkat felkészületlenül ér” – mondta Palik László. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Hétfő reggel halt meg

Mindig azt a feladatot oldjuk meg, amit kaptunk, azt viszont mindenképp – ezt tanította Palik Lászlónak az édesapja, és ezt abban a videóban mesélte el, amelyben megosztotta a követőivel a hírt, hogy hétfő reggel elhunyt az édesapja.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erős ember volt

“Valójában le voltam ütve. Semmi nem jutott eszembe. De azt sem tehettem meg, hogy elbújok. Mindenkiben egy kicsit másképp csapódik le ez. Hétfőn végig az volt a fejemben, hogy a feladatot meg kell oldani, akkor pont egy rádióinterjú volt” – mondta Palik. Szerinte az apja erős ember volt, neki pedig volt megfelelési kényszere.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Fáradt volt

Hétfő reggel, amikor megtudta a Palik a halálhírt, fél 10-re már rettentően fáradnak érezte magát, annyira, hogy le kellett parkolnia, és aludt 10-20 percet a kocsiban. “Mindenkinek a szervezete, a lelke, az idegrendszere másképp reagál.” – tette hozzá.

Palik 60 éves

Édesanyja 13 éve ment el, Palik László januárban lesz 60 éves, és legalább annak örül, hogy édesapja nem hunyt el korábban. Édesapja halálhírét elsőként a gyermekeivel beszélte meg. 31 éves lányával és Marsi Anikótól született két kamaszfiával.

Elment a TV2-től

Palikról legutóbb akkor írtunk, amikor október elején kiderült: távozik a TV2-től. Az Exatlon műsorvezetője 3 sikeres évad után hagyta el a csatornát. Hogy mi volt a szakítás oka, azt pontosan nem lehet tudni, de állítólag Palik László és a csatorna között akkor romlott meg a viszony, amikor hónapokkal ezelőtt elküldték a TV2-től a műsor producerét, azt a fiatalembert, akivel a mostani videóban szerepel és az elhangzottak alapján közel állnak egymáshoz.

Elváltak egymástól

A nyár Marsi Anikó és Palik László szakításától volt hangos. Mi is megírtunk arról, hogy az útjaik végérvényesen elváltak. Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött.

16 éve házasodtak össze

Palik László és Marsi Anikó 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.

Mallorca és Budapest között ingázott

Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

Visszamentek Mallorcára

Egy időre Palik László hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt vissza is mentek Mallorcára. Anikó pedig Magyarországon maradt.

TV2 után Youtube

2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Azóta Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán töltött, míg pár hete végleg otthagyta a tévét és a Youtube-on indított csatornát magának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt Palik László új Youtube videója:

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból