Külön költözött Marsi Anikó és Palik László. A házaspár útjai 16 év után különválnak. Palik László Dominikáról már nem a közös családi fészekbe tért vissza, hanem külön lakásba költözött. A két közös gyermekük Marsi Anikóval maradt.

Tönkrement a házasságuk

Tönkrement Marsi Anikó És Palik László házassága. Palik László Dominikáról, ahol az Exatlont forgatták, már nem a Marsi Anikóhoz tért vissza, hanem egy másik lakásban él egyedül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszatért Magyarországra

Bár a TV2-n még fut az Exatlon, de a most adásba kerülő részeket korábban rögzítették. Így a műsorvezető egy ideje már visszatért Magyarországra és a hírek szerint el is kezdte új életét – írja a Blikk.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gyerekek Marsi Anikóval maradtak

A család még látogatóban sem járt a budai ingatlanban, amelyet minden bizonnyal úgy választott ki a tévés, hogy a gyermekei közelében maradhasson. Két fiuk, a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince ugyanis az édesanyjukkal a korábbi közös családi otthonban maradt.

16 éve házasodtak össze

Palik és Marsi 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.

Mallorca és Budapest között ingázott

Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

Visszamentek Mallorcára

Majd egy időre Palik László hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt vissza is mentek Mallorcára. Anikó pedig Magyarországon maradt.

Palik László is csatlakozott a TV2-höz

2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Azóta Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán tölt.

Mindig meglátta férjét

Anikó minden évadban elutazott a karibi paradicsomba, ám úgy tűnik, a házaspár végérvényesen elhidegült egymástól. Nyilván nem segített a helyzeten, hogy a legutóbbi dominikai kaland során Palik vitte a fiúkat is magával. Egy anya számára pedig borzasztóan nehéz lehetett ilyen sokáig távol lenni a gyermekeitől.

„Mi már együtt maradunk”

„Zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk. És van két gyermekünk, ami számomra mindent predesztinál” – mondta 2019-ben a HOT! Magazinnak Marsi Anikó.

Nem akartak nyilatkozni

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Marsi Anikó és Palik László  hivatalosan is felbontja-e házasságát. A Blikk megkereste a TV2 mindkét műsorvezetőjét, de egyikük sem szeretett volna nyilatkozni. Igaz, különköltözésüket sem cáfolták.

Mi lehet a válás hátterében?

A tévés mendemondák arról szólnak, hogy a páros tulajdonképpen már rég nagyrészt külön élt, hiszen Palik Magyarországtól 6 ezer kilométerre, Dominikán forgatta az Exatlont, közben Anikó a Tények stúdiójában ült Budapesten. A távolság felemésztette a kapcsolatukat, de arról is beszélnek, hogy egy új társ is megérkezhetett az életükbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László  – BPK-montázs