Nem Palik László vezeti az Exatlon következő évadát. A műsorvezető ugyanis távozik a TV2-től.

Távozik az Exatlon műsorvezetője

Távozik a TV2-től Palik László. Az Exatlon műsorvezetője 3 sikeres évad után hagyja el a csatornát. Hogy mi a szakítás oka, azt pontosan nem lehet tudni, a Blikk úgy tudja, Palik László és a csatorna között akkor romlott meg a viszony, amikor hónapokkal ezelőtt elküldték a TV2-től a műsor producerét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pár hete még számítottak Palik munkájára

A lap azt írja, Palik László szívesen vállalt volna a produceri feladatkörbe tartozó többletfeladatokat. Akkor a TV2 úgy nyilatkozott, hogy az Exatlon minden elvárásuknak megfelelt, Palik Lászlóval semmi problémájuk nincsen és megkezdődtek a negyedik évad előkészületei. 

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A csatorna szerint Palik döntése volt a távozás

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez” – nyilatkozta Palik László távozása után a TV2 Csoport programigazgatója.

Külföldről költözött haza

Palik László 3 éves szerződtette le a csatorna, a műsorvezető 3 sikeres évadot vitt végig az Exatlon Hungary című műsorban. A tévés munkája miatt még külföldről is hazaköltözött.

Két másik műsort is kapott

A műsorvezető az egyik legfoglalkoztatottabb munkatársa volt a TV2-nek. Az Exatlon mellett ő vezette a csatorna sport tematikájú műsorát, a Fuss család, fuss! -ot. 2019-ben, pedig a csatorna európai uniós választási műsorának is ő volt a műsorvezetője.

Szakítottak Marsi Anikóval

Idén júniusban derült ki, hogy Palik László és Marsi Anikó 16 éve tartó házassága tönkrement. Májusban, éppen az Exatlon dominikai forgatása után, Palik László már nem a közös otthonukba, hanem egy külön lakásba költözött.

Ráment a házasságuk?

A pár ismerősei szerint a házasságuk éppen az Exatlonra ment rá, hiszen Palik László az elmúlt évek nagy részét külföldön töltötte. Anikót pedig munkája Budapesthez kötötte.

Marsi összeköltözött szerelmével

Azóta Marsi Anikó Szulák Andrea kislányának édesapjával jött össze. A szerelmesen már hónapok óta együtt élnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új párja van Palik Lászlónak

Pár hónapja a hírek arról szóltak, hogy Palik Lászlónak is új párja van. A tévés állítólag az Exatlon csinos versenyzőjével jött össze. A napokban viszont egy ügyvédnővel fotózták le a műsorvezetőt.

Kiemelt kép: Palik László – Forrás: youtube.com/Exatlon Hungary