A TV2 műsorvezetője, Palik László összejött egy régi barátjával, akivel már 20 éve ismerik egymást. Friss fotók is megjelentek róluk. Palik László és Marsi Anikó nem váltak el, ezért is nagy kérdés mit szól Laci új kapcsolatához Anikó, aki nemrég egy volt taxisofőrrel csókolózott a TV2 főbejáratánál. A Palikról és új szerelméről készült lesifotós képek a cikkünk aljáról érhetők el.

Zátonyra futott házasság

Palik László és Marsi Anikó házassága teljesen zátonyra futott. A Tények műsorvezetője nemrég összejött egy volt taxisofőrrel, akivel látványosan a TV2 főbejáratánál csókolóztak. Érdekesség, hogy Anikó új szerelme Szulák Andrea gyermekének az apja, akit Szulák művésznő – a posztjai alapján – szinte látni sem akar. Ezt se hagyd ki: Marsi Anikó a TV2 bejáratánál csókolózott új szerelmével, a korábban taxisofőrként dolgozó Gáborral

Szétköltöztek

Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött. A család egyik ismerőse a HOT!-nak azt mondta, biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre. Ez is érdekelhet: Barátainak is bemutatta új szerelmét Marsi Anikó: a TV2 műsorvezetője Szulák Andrea exével mulatott egy születésnapi partin

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Új szerelem

Palik Lászlónak új barátnője van, egy ügyvédnő: úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog, Palik ugyanis már a barátai előtt is vállalta új szerelmét – írta meg a Story. Olyannyira, hogy már az iskolához is együtt mennek gyermekeikért, hiszen a srácok egy suliba járnak; erről a Blikkben jelentek meg képek. A fotók a cikkünk aljáról érhetők el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közös iskola

Laci és Petra közel húsz éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, jó barátok, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük. Petra ügyvédként dolgozik, jelenleg szintén magánéleti változások kellős közepén van, éppen válófélben van kisfia apjától. A fiú egyébként ugyanabba a suliba jár, ahova Palik fiai.

Anyjukhoz mentek a fiúk

Miután Marsi és Palik közös gyermekei, nyár elején hazaérkeztek az édesapjukkal az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról, még az anyukájukhoz mentek. A külön töltött fél év sok volt számukra. A kamasz srácoknak hiányzott az édesanyjuk, de most újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak, az apuka otthona lesz a főhadiszállás számukra – írta a Story magazin. Meglepő cikk: Teljesen egyedül maradt a válófélben lévő Marsi Anikó: fiai Palik Lászlóhoz költöztek, mi lehet a háttérben?

Mit szól Palik új kapcsolatához Marsi Anikó?

A Blikk szerint Marsi Anikó ismeri Palik új szerelmét, Petrát, sőt, kedveli is. Fontos neki, hogy ki van Laci mellett, mert bár a házasságuk tönkrement, a fiaik összekötik őket. Ha Laci boldog, ő is boldog – mondta Anikó egyik ismerőse, aki szerint annak ellenére, hogy mindkettejükre rátalált az új szerelem, a válás továbbra sem került szóba közöttük.

A Marsi-Palik sztori

Palik László és Marsi Anikó 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született. A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

Mallorcán éltek

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként. Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

A munkára rámehetett a kapcsolatuk

Egy időre Palik László is hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt visszamentek Mallorcára, Anikó pedig Magyarországon maradt. 2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Azóta Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán tölt, Anikó pedig itthon van Budapesten. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Palik Lászlóról és új szerelméről készült képek ide kattintva érhetők el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László BPK-montázs