Marsi Anikóról új fotók jelentek meg. Pont a TV2 főbejáratánál, pont akkor csókolózott új szerelmével, amikor pont ott volt egy fotós. A Tények műsorvezetője és a korábban taxisofőrként dolgozó Gyarmati Gábor viszonyáról valamit nagyon szeretnének elhitetni a nyilvánossággal. De mi lehet ez és miért van erre szükség?

Valami nem stimmel

Először a Blikkben jelentek meg fotók Marsiről és a korábban taxisként dolgozó Gyarmatiról. A felvételek egészen jól sikerültek, akár el is hihetnének, hogy pont ott volt egy mobillal valaki, aki lekapta őket. A fényképeken, azonban jól látszik, hogy nem telefonnal készültek. Nagy teleobjektívvel pedig nem szaladgálnak csak úgy az emberek az utcán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Turbékoló pár

Marsi Anikóról azt írták, hogy új szerelmével igazi turbékoló párt alkotnak, együtt bújnak el a világ elől és már olyan jóban vannak, hogy Marsi és Palik László közös gyermekeinek, a kamasz srácoknak is bemutatták az új férfit.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Újabb fotózás

A Marsi fotózásból a Bors sem akart kimaradni, így gyorsan összehoztak egy újabb véletlennek tűnő fotózást az állítólagos szerelmesekről.

Feladat teljesítve

Vélhetően Marsinak szólt valaki, hogy 14:50-re hívja már oda a TV2 főbejáratához a pasiját és ölelgessék, csókolgassák egymást mert lesz majd ott egy fotós. A műsorvezető teljesítette a feladatot.

Smárolnak az ajtóban

El is készültek az újabb felvételek, amelyeken az látszik, hogy Marsi Anikó éppen semmit sem csinál párjával a TV2 főbejáratánál. Picit beszélgetnek, megölelik egymást, majd bemennek, közben smárolnak egyet az ajtóban.

Marsi Anikó boldog

Alig 3 perc alatt elkészültek a felvételek, ezzel jól alá lehet támasztani a Marsi Anikó boldogságáról szóló sztorikat. Persze lehet, hogy a műsorvezető tényleg boldog, de az is biztos, hogy ezt látványosan szét is akarja kürtölni a világban.

Szulák Andrea gyermekének apja

Marsi Anikó új szerelme az a férfi, aki Szulák Andrea gyermekének az édesapja. Szulák és Gyarmati vélhetően nincsenek túl jóban, hiszen amikor kiderült, hogy Marsi az ő volt párjával van együtt, figyelmeztető posztot írt a Facebookon.

Lövészárkok

Szulák Andrea így fogalmazott: „A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét” – írta közösségi oldalán, bejegyzését pedig megtoldotta egy #golddigger (aranyásó) hashtaggel is. A posztot később levette az énekesnő és ezt a George Orwell-idézetet tette ki helyette: „Minél messzebb sodródik egy ember az igazságtól, annál inkább fogja gyűlölni azokat, akik kimondják”.

Celebválás

A Marsi-Palik szétválás történet egyre inkább a klasszikus celebválásokhoz hasonlít. Egymással versenyezve próbálják a sajtóban bizonyítani, hogy már van új kapcsolatuk és milyen boldogok. Anikó most belehúzott, Paliktól még nem láttunk semmi konkrétumot, visszafogottabban kezeli a Marsi Anikó nélküli életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: Youtube