Már nemcsak férje, hanem a gyermekei nélkül is kell élnie Marsi Anikónak, ugyanis a Palik gyerekek az apjukhoz költöztek. A TV2 Tények műsorvezetőjének házassága 16 év után ment tönkre. Palik László néhány hete tért vissza külföldi forgatásáról, de már nem feleségéhez ment, hanem külön lakásban költözött. Ott él most Vilmos és Vince is.

Válik Marsi Anikó

Nemrég írtunk arról, hogy Marsi Anikó és Palik László útjai elválnak. Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már régóta gondjaik vannak

A család egyik ismerőse a HOT!-nak azt mondta, hogy biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Anyjukhoz mentek a fiúk

Miután a fiúk, néhány hete, hazaérkeztek az édesapjukkal az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról, még az anyukájukhoz mentek.

Újra apjukkal élnek

A külön töltött fél év sok volt számukra. Hiányzott nekik az édesanyjuk, de most újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak, az apuka otthona lesz a főhadiszállás számukra – írja a Story magazin.

Bármikor mehetnek az anyjukhoz

A lap szerint a gyerekek bármikor mehetnek majd Marsi Anikóhoz, ha szeretnének. Palik Lászlónak ugyanakkor az is fontos, hogy a két fiú, Vilmos és Vince életében minél többször jelen legyen az édesanyjuk.

Csendben akarták elintézni a válást

Úgy tudni, a házaspár megpróbálja csendesen elintézni a válást, főleg azért, hogy a gyerekeiket minél jobban megóvják a megrázkódtatásoktól.

16 éve házasodtak össze

Palik László és Marsi Anikó 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.

Mallorca és Budapest között ingázott

Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

Visszamentek Mallorcára

Egy időre Palik László hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt vissza is mentek Mallorcára. Anikó pedig Magyarországon maradt.

Palik László is csatlakozott a TV2-höz

2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Azóta Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán tölt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mi lehet a fiúk döntésének a hátterében?

Nagy kérdés, mi lehet az oka annak, hogy a két fiú az apjukhoz költözött, Marsi Anikó pedig egyedül maradt. Tévés körökben többen azt rebesgetik, hogy a családi válság hátterében azok a jelenségek lehetnek, amelyről több portál is cikkezett. „Eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára.” – írták több alkalommal is Marsiról. A TV2 rendszerint úgy kommentálta az ilyen adásokat, hogy Marsi Anikó gyógyszert szed vagy éppen beteg volt.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László – BPK-montázs