Várkonyi Andrea visszatért a TV2-höz, de nem műsorvezetőként, hanem igazgatósági tagként. Biztosan nem mindenki örül ennek a fejleménynek a csatornánál, nagy kérdés kinek kell most tartania attól, hogy Mészáros Lőrinc új felesége megérkezett.

Pont akkor ment el, amikor Várkonyi érkezett

Személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában: dr. Czira Szabolcs távozott a testületből, a helyét november másodikától Várkonyi Andrea vette át – írja a TV2 a közleményében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tévés múlt

Emlékeztetnek, hogy Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte – hozzátéve, hogy érkezésével a TV2 igazgatósága egy a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért. Lesz miért dolgozni: Akkorát zakózott a TV2 szombat este Stohl Andrásék műsora miatt, hogy azon sem csodálkoznánk, ha már új igazgatót keresnének

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kábeltévéből a Tényekbe

A szegedi orvosfamíliába született Andreán, mindenki megdöbbent volna, ha nem végzi el az orvosit. Megtette a kötelességét, de lényegében soha sem dolgozott orvosként, a helyi tévé jobban érdekelte. 2002-ben aztán a szegedi kábeltévés lány felkerült a fővárosba, a TV2-nél kezdett dolgozni.

Senkinek sem tűnt fel

Rögtön a Tények műsorvezetője lett. Egy darabig senkinek sem tűnt fel az új hétvégi bemondó. A karrierjét Bochkor Gábornak köszönheti. A rádiós és Várkonyi szerelme nagy bulvársztori volt a kétezres évek elején.

Bochkor Gábornak köszönheti a gyermekét és a karrierjét

Közös gyermekük megszületéséről valóságos csodaként beszéltek, mert Várkonyinak állítólag nem lehetett gyermeke. Az első férjétől, akivel még Szegeden jött össze, valóban nem született gyermeke.

Kereste az igazit

Telt-múlt az idő Várkonyi szakított Bochkorral. A rádiós elmondása szerint egyszerűen elköltözött tőle. Ezt követő időszakban Várkonyi egymás után jelent meg különböző férfiakkal, míg végül révbe ért. Ide kapcsolódik: Megtörte a csendet: Várkonyi Andrea, a milliárdos Mészáros Lőrinchez fűződő kapcsolatáról beszélt, ha ezt Bochkor Gábor elolvassa, minimum elájul

Bosszúról beszélnek

A TV2-től történő 2018-as távozásával kapcsolatban különböző híreszteléseket hallani. Várkonyi azt állítja felmondott, mások ezt másként hallották. Ezért is várják kíváncsian, kik távozhatnak hamarosan az új Mészárosné érkezése után.

Összejött a főnöke férjével

Amikor három éve távozott a TV2-től, Várkonyi romokba dőlt médiakarrierje akkor indult be újra, amikor Mészáros Lőrinc korábbi feleségének, Beatrixnak a tévéjéhez szerződött. Várkonyi alig egy év elteltével már össze is jött a főnöke férjével, Orbán Viktor barátjával, az egykori felcsúti gázszerelővel, a milliárdos Mészáros Lőrinccel. Micsoda tévé! „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal” – Joshi Bharat új párja Mészáros Lőrinc volt felesége, már együtt is élnek a szerelmesek

Álomlakodalom

A tündérmese tovább folytatódott az álomlakodalommal, ahol állítólag a világsztár Rod Stewart húzta a talpalávalót vélhetően néhány százmillió forintért. Közben Várkonyi egyre több bizniszben vett részt. Ezt is olvasd el: Szerelmes számok, luxus és csókok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, közben rengeteg biztonsági őr figyelt mindent – helyszíni beszámoló Alcsútról

Nászéjszaka és százmilliók

Miután Mészáros Lőrinc és szerelme, Andrea túljutottak a nászéjszakán kiderült, hogy Várkonyinak valahonnét lett 750 milliója, amivel beszállt férje cégébe. Ezután már csak idő kérdése volt, hogy mikor tér vissza magát sikeres üzletasszonynak pozícionálva a TV2-höz. Ide kapcsolódik: Várkonyi Andreának valahonnan volt 750 milliója, de azt kölcsönadta, majd ezzel beszállt Mészáros Lőrinccel közös cégébe

Visszatért Várkonyi

Azok, akik annakidején állítólag nem segítették a munkáját, sőt talán még örültek is, hogy elmegy most nagy bajban lehetnek: Visszatért Várkonyi! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs