Szombaton a kereskedelmileg fontos célcsoportban a 18-49 éves korosztályban, az esti főműsoridőben a TV2 az RTL nézettségének a felét sem érte el. Ez rossz hír lehet a TV2 vezérigazgatójának, mert a rengeteg pénzbe került stratégiai műsor úgy tűnik bedőlt szombaton. Több ilyen kudarc esetén előfordul, hogy új vezető után néznek egy komolyabb tévénél.

Nem ment jól a TV2-nek

Nem sikerült túl jól a szombat estéje a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korcsoportban a TV2-nek. Hiába vették meg az X-Faktor korábbi műsorvezetőjét, Lékai-Kiss Ramónát, még a Nemzeti Színház korábbi művészével, a börtönviselt Stohl Andrással közösen sem tudtak nyerő pozíciót hozni a csatornának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fele annyi néző

A Dancing With The Stars című TV2-es műsor kiábrándító számokat produkált szombat este a 18-49-es célcsoportban. Míg az RTL főműsoridőben (18-23 óra között) 24,4 SHR%-ot, vagyis közönségarányt ért el, addig a TV2-nek ez éppen csak 10,8 SHR%-ra sikerült. Ezt se hagyd ki: Meglepő bejelentés az RTL KLUB vezetőjétől: Zámbó Jimmy életéről készítenek sorozatot, de mi lehet a háttérben?

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

RTL-re vándorló nézők

A számok arról mesélnek, hogy melyik műsort szeretik jobban a nézők és melyik tévé a sikeresebb. A Nielsen szombati grafikonján az is látszik, hogy a két csatorna közti elszakadás már a Tények Extra és a Fókusz Plusz idején elkezdődött.

Hatalmasat emelkedik az RTL

Az X-Faktorra kíváncsi nézők nem akartak lemaradni a műsorukról, ezért már jóval korábban elkezdtek az RTL-re kapcsolni, de az igazi, nagy nézői népvándorlás a show kezdetén volt. Az RTL grafikonja olyan hatalmasat emelkedik, hogy a TV2 vezérigazgatója megszédülhetett ennek láttán.

Új főnök után nézhetnek

Mivel a TV2 esti showműsora nagyon sok pénzbe kerül, amelyről a végleges döntést szinte biztosan a vezérigazgatónak kellett kimondania, így könnyen elképzelhető, hogy Pavel Stanchev széke meginoghat, hiszen több ilyen kudarc esetén a tulajdonosok új főnök után nézhetnek.

Meddig tart a bizalom?

A TV2 jelenlegi vezérigazgatóját 2019 áprilisában nevezték ki a csatorna élére. Korábban számos európai tévénél fordult meg valamilyen vezetői székben. A francia TF1 Group után elképzelni sem merjük a havi fizetését Budapesten. Ezért viszont eredményeket várnak tőle, nagy kérdés, hogy meddig tart a bizalom.

Nem ment jól Stohlék műsora a TV2-n

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a TV2 szombat esti műsora a  Dancing With The Stars már október elején sem hasított. A 18-49-es korcsoportban az RTL-en az X-Faktor már akkor is sokkal jobb volt. Kiss Ramóna tehát nem csinált jó üzletet, a TV2 műsorát kevesebben nézik, mint azt, ahonnét elment.

Stohl András és Kiss Ramóna asztalterítő lett

Közben az Auchan Korzóban ebédelők igencsak meglepődhetnek, hiszen Stohl András és az RTL-ből nemrég kiugrott Kiss Ramóna fotóit ragasztották az asztalokra. Ők az Auchan Korzó márkanagykövetei. Budapesten és környékén 11 Auchan Korzóban ebédelhetsz Stohlékon.

Nagy úr a pénz

Az Auchan Korzó weboldalán látszik, hogy Stohl András, a Jászai Mari-díjas színművész nem csak asztalterítőnek ideális, mosolyogva táncra is perdül a szupermarketben. Az asztalterítőről és a táncolásról készült fotók ide kattintva nézhetők meg.

Kiemelt kép: Stohl András – Forrás: Youtube/168