A válófélben lévő Joshi Bharat újra szerelmes. A televíziós új párja Mészáros Lőrinc volt felesége, aki egyébként Joshi főnöke, a Life és az Ozone TV tulajdonosa. A szerelmesek már össze is költöztek, egy budai ingatlanban élnek.

Joshi Bharat újra szerelmes

Joshi Bharat újra szerelmes. A televíziós új párja pedig nem más, mint Mészáros Lőrinc volt felesége, a Life és az Ozone TV tulajdonosa. Kelemen Beatrix tavaly ősszel vált el az ország leggazdagabb emberétől, miután Mészáros Lőrinc összejött Várkonyi Andreával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Együtt vagyunk Beatrixszal”

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – erősítette meg a televíziós a Blikk információját.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Árulja gödöllői otthonát

Joshi pár hete jelentette be, hogy 31 év után elválik feleségétől. Már közös gödöllői házukat is meghirdették. Az 5 szobás, úszómedencés házat 109 millió forintért árulják.

Már együtt is élnek

A lap azt írja, hogy Kelemen Beatrix és Joshi már össze is költöztek, egy budai ingatlanban élnek. Az indiai származású tévés a válásáról azt mondta, hogy „hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni, és egy idő után újra teljes életet élni”. 

Az Ozone tv arca lett

Az indiai származású televíziós 2020 júliusában csatlakozott a Life Tv-hez. Tavaly ősszel indult az Őszintén! Joshival című műsora. Azóta az Ozone tv arca lett, sőt új műsora is indult a csatornán. Az Ozone tv-nek szintén Mészáros Lőrinc volt felesége a tulajdonosa.

„Lassan szerelem lett”

„Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással” – mondta a szerelmesekről az egyik bennfentes.

Várkonyi felmondott

Joshi és Kelemen Beatrix ismeretsége pont arra az időszakra tehető, amikor Mészárosék 35 év után már válófélben voltak. A felcsúti milliárdos egy hónappal ezelőtt feleségül vette Várkonyi Andreát, aki a Mészárosék válásának időszakában mondott fel a Life TV-nél.

Alcsúti rongyrázás

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy hónappal ezelőtt heted hét országra szóló lakodalmat csaptak Alcsúton. A mennyegzőre még Rod Stewardot és Richard Claydermant is idereptették, hogy személyesen zenéljenek a többszáz fős vendégseregnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Joshi Bharat – Forrás: Life TV